18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Square Enix: “Απογοητευτικές” οι πωλήσεις του Forspoken

    Δεν είναι πλέον μυστικό ότι το Forspoken της Luminous Productions δεν είχε την ανταπόκριση και την εμπορική επιτυχία που περίμενε η Square Enix. Μετά από ανάμεικτες κριτικές, η πορεία του τίτλου το προηγούμενο δίμηνο και η συνοδευτική οικονομική έκθεση που ακολούθησε από την εταιρεία, είναι αρκετά για να καταλάβουμε την μελλοντική τύχη του παιχνιδιού.

    Το Forspoken ήταν ένα πανάκριβο video game με budget πολλών εκατομμυρίων. Δυστυχώς όμως, σύμφωνα με την Square Enix, «οι πωλήσεις του παιχνιδιού είναι ανεπαρκείς». Σε συνδυασμό με τις επιδόσεις άλλων νέων τίτλων από την Square Enix κατά το τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2022/23 (π.χ. Octopath Traveler II), τα οικονομικά της εταιρείας βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου… ανάγκης.

    Ωστόσο, η Square Enix σημείωσε ότι ενώ οι κριτικές για το Forspoken ήταν «μέτριες», το παιχνίδι έλαβε αποδοχή από το κοινό όσον αφορά τις λειτουργίες δράσης του. Αυτό είναι κάτι που «θα οδηγήσει σε βελτίωση των δυνατοτήτων ανάπτυξης άλλων παιχνιδιών στο μέλλον».

    Στο Forspoken, οι παίκτες μπαίνουν στο ρόλο μιας νεαρής γυναίκας, της Frey Holland, η οποία είναι από τη Νέα Υόρκη. Η ηρωίδα όμως θα μεταφερθεί σε ένα μαγικό μέρος που ονομάζεται Athia. Τα τέρατα, για την ίδια και τους κατοίκους του μέρους αποτελούν μόνιμη απειλή, όμως η Frey είναι οπλισμένη με μερικές υπερφυσικές ικανότητες.

    Διαβάστε επίσης:

    Forspoken Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles