13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ποιο λυγίζει πιο… εύκολα; iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S6 Edge και HTC One M9 σε ένα «καταστροφικό» test

    Η SquareTrade, εταιρεία που προσφέρει ασφαλιστικά προγράμματα για smartphones στις ΗΠΑ, σε ένα test που συζητείται πολύ το τελευταίο 24ωρο επιχειρεί να διαπιστώσει πόσο εύκολα (ή δύσκολα) λυγίζει το Samsung Galaxy S6 Edge σε σύγκριση με το iPhone 6 Plus – με αφορμή φυσικά το “σκάνδαλο” Bendgate που είχε ξεσπάσει όταν κυκλοφόρησε η “μεγάλη” πρόταση της Apple. Δίπλα τους, και το νέο HTC One M9 συμμετέχει και αυτό στο “σκληρό” συγκριτικό λυγίσματος.

    Για να δοκιμάσει τις συσκευές, η εταιρεία χρησιμοποίησε ειδικά robots που ονομάζει “Bendbots” και τα οποία ανιχνεύουν πόση πίεση πρέπει να ασκηθεί σ’ αυτές πριν λυγίσουν ή τελικά σπάσουν.

    SquareTrade

    Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τόσο το iPhone 6 Plus όσο και το Samsung Galaxy S6 λύγισαν όταν δέχθηκαν πάνω τους την ίδια ακριβώς πίεση (50 κιλών), ωστόσο, αυξάνοντας την πίεση, το iPhone 6 Plus έσπασε στα 81 κιλά ενώ το S6 Edge στα 67,5, με τη συσκευή της Apple να δείχνει αυξημένη αντοχή στην “ολοκληρωτική” καταστροφή.

    Όσο για το HTC One M9, λύγισε στα 54,5 κιλά, αλλά το σπάσιμο του κεντρικού του πλήκτρου το έκανε από εκείνο το σημείο μη λειτουργικό.

    Δείτε ολόκληρο το video… καταστροφής των συσκευών.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles