20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Squid Game 2: Το πρώτο teaser trailer είναι γεγονός

    Squid Game. Μια σειρά από την Κορέα που άφησε εποχή, αφού έσπασε κάθε ρεκόρ με την πρώτη σεζόν. Εδώ και πολύ καιρό οι fans περιμένουν να ρίξουν μια πρώτη ματιά στα νέα επεισόδια. Επιτέλους, το Netflix τους έκανε τη χάρη και έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα!

    Είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί μέσα στο 2024. Ήταν όμως ελάχιστες οι πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο νέος κύκλος ακολουθεί την ιστορία του Γκι-χούν, του νικητή στο Squid Game, καθώς προσπαθεί να σταματήσει εκείνους που βρίσκονται πίσω από τα παιχνίδια. Ωστόσο, υπάρχει μια νέα προσθήκη: ένας χαρακτήρας που υποδύεται η δημοφιλής ηθοποιός Παρκ Γιου-γιούνγκ.

    Δείτε στη συνέχεια το σύντομο video:

     

    Η δημοφιλής υπηρεσία streaming, η οποία έχει ήδη βλέψεις και για τρίτη σεζόν σύμφωνα με το δημιουργό της σειράς Dong-hyuk, έδωσε στη δημοσιότητα και μερικές νέες φωτογραφίες.

    Μπορείτε να τις δείτε στη συνέχεια:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Πόσο κάνει η συνδρομή σε Netflix, Disney+, Apple TV και στις υπόλοιπες πλατφόρμες streaming στην Ελλάδα! – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles