18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Squid Game: “Εκθρονίζει” το Game of Thrones με 17 δισεκατομμύρια views στο YouTube

    Η κορεάτικη σειρά του “Squid Game” κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνει η δημοφιλέστερη στην ιστορία του Netflix. Τα παιδικά παιχνίδια, που συνδυάστηκαν με βίαια περιστατικά σε έναν πρωτοφανή διαγωνισμό, γρήγορα έπεισαν τους τηλεθεατές να τα παρακολουθήσουν σε όλον τον κόσμο. Πλέον περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν.

    Αυτό όμως δεν είναι το μόνο ρεκόρ που είδαμε να σπάει το Squid Game. Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, το show κατάφερε να “εκθρονίσει” στο YouTube την πιο πολυσυζητημένη σειρά της τελευταίας δεκαετίας. Φυσικά, ο λόγος γίνεται για το Game of Thrones.

    17 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube

    Σύμφωνα με έρευνα της Vobile, που αναφέρει το Variety, εδώ και 2 μέρες το Squid Game είναι η δημοφιλέστερη σειρά στον κόσμο, όσον αφορά τα views και στο YouTube. Συγκεντρώσει 17 δισεκατομμύρια προβολές σε τρέιλερ, χιουμοριστικά βίντεο, αναπαραστάσεις σκηνών της σειράς από θαυμαστές και άλλες αναρτήσεις με θέμα τη σειρά. Οι προβολές προέρχονται, σύμφωνα με τα στοιχεία, από 129.000 βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στο δημοφιλές μέσο. Αυτά τα βίντεο μετρούν επίσης 533 εκατομμύρια αντιδράσεις, όπως likes, σχόλια κ.α.

    Από την άλλη πλευρά, το «φαινόμενο» Game Of Thrones είχε οκτώ σεζόν και τουλάχιστον 10 χρόνια στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 16,9 δισεκατομμύρια προβολές από 430.000 αναρτήσεις βίντεο. Το Squid Game ξεπέρασε αυτή την επίδοση σε χρονικό διάστημα περίπου 8 εβδομάδων.

    «Στα δέκα χρόνια που εξετάζουμε το YouTube, δεν έχουμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο», δήλωσε στο Variety ο Τζάρεντ Νέιλορ, αντιπρόεδρος ανάπτυξης κοινού της Vobile.

    Διαβάστε επίσης:

    Κρύβει τον μετρητή των dislikes το YouTube (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles