17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Squid Game: The Challenge: 456 παίκτες έτοιμοι για… μάχη (trailer)

    Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix το Squid Game: The Challenge, ένα reality που βασίζεται στην πρώτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλούς κορεάτικης σειράς Squid Game.

    Στην εν λόγω εκπομπή, 456 παίκτες από όλο τον κόσμο θα υποβληθούν σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας το έπαθλο των 4,56 εκατ. δολαρίων. Όπως αποκάλυψε και το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα της τελευταίες ώρες, το set και τα παιχνίδια είναι ολόιδια με αυτά της αρχικής σειράς. Παρόλα αυτά, θα έχουμε ένα διαφορετικό gameplay –κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι το τέλος ήταν θανατηφόρο για τους εμπλεκόμενους στα παιχνίδια του Squid Game. Μια σημαντική διαφορά είναι ότι οι παίκτες του reality θα ψηφίζουν τα άτομα που θα αποχωρήσουν.

    Ενώ το The Challenge είναι η μη θανατηφόρα έκδοση της ιστορίας του Squid Game, η παραγωγή ήρθε σε σύγκρουση το προηγούμενο διάστημα με τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ισχυρίστηκαν σε γνωστή εφημερίδα ότι αντιμετωπίζονταν σαν ζώα και «βασανίστηκαν» – ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πρόκλησης Red Light-Green Light όπου είπαν ότι έπρεπε να στέκονται ακίνητοι για ώρες μέσα στο κρύο.

    Η επίσημη περιγραφή της σειράς αναφέρει: «Καθώς ανταγωνίζονται μέσα από μια σειρά παιχνιδιών εμπνευσμένων από την αρχική σειρά – με εκπληκτικές νέες προσθήκες – οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας τους θα δοκιμαστούν ενώ οι ανταγωνιστές θα εξαλειφθούν γύρω τους». Το The Challenge έχει 10 επεισόδια και παράγεται από το Studio Lambert. Θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου

    Διαβάστε επίσης:

    Sylvester Stallone: Νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix για το outsider που έγινε θρύλος (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles