21.8 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Sylvester Stallone: Νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix για το outsider που έγινε θρύλος (trailer)

    Ο Sylvester Stallone αποτελεί χωρίς αμφιβολία έναν από τους πιο διάσημους εν ζωή ηθοποιούς, αφού ταινίες όπως τα Rocky και τα Rambo άφησαν εποχή. Ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή η ζωή του θα παρουσιαζόταν σε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix, όπως αυτό που πρόσφατα ανέβηκε στην πλατφόρμα για τον Arnold Schwarzenegger.

    Η άνοδος του Stallone μοιάζει πολύ με εκείνη του Rocky. Η ζωή του ήταν γεμάτη με σκαμπανεβάσματα, όπως αυτά που οι fans παρακολούθησαν στο franchise ταινιών πυγμαχίας. Είναι ένας ηθοποιός με αξιόλογη φιλμογραφία και κάθε φορά που το όνομά του συνδέεται με μια παραγωγή, η επιτυχία θεωρείται δεδομένη. H πορεία του και η προσωπική του ζωή βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ Sly, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 3 Νοεμβρίου.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «Για σχεδόν 50 χρόνια, ο Sylvester Stallone έχει ψυχαγωγήσει εκατομμύρια ανθρώπους με εμβληματικούς χαρακτήρες και blockbuster franchises, από το Rocky μέχρι το Rambo και το The Expendables. Αυτό το ρετροσπεκτίβ ντοκιμαντέρ προσφέρει μια προσωπική ματιά στον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό-σεναριογράφο-σκηνοθέτη-παραγωγό, παραλληλίζοντας την εμψυχωτική ιστορία του αουτσάιντερ με τους ανεξίτηλους χαρακτήρες που έχει ζωντανέψει.”

    Δείτε το νέο trailer που κυκλοφόρησε:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα σειρά για τον John F. Kennedy αναπτύσσει το Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles