20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στα 4.2 εκ. ευρώ η Τιμή Εκκίνησης του πλειστηριασμού που θα γίνει στην Κύπρο για την χορήγηση άδειας χρήσης των συχνοτήτων 800 MHz και 2600 MHz

    radiosihnotites-zones-01300

    Στα €4.200.000 καθορίστηκε η Τιμή Εκκίνησης του πλειστηριασμού που θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, με σκοπό την χορήγηση του δικαιώματος χρήσης των ραδιοσυχνοτήτων, στις ζώνες 800 MHz και 2600 MHz, για την ίδρυση και λειτουργία δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Κύπρο.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Πακέτο Πλειοδότη που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 16 Νοέμβριου 2018 από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, η πλειοδοτική διαδικασία προβλέπει τη διεξαγωγή πολλαπλών γύρων με την προσφορά να αυξάνεται σε κάθε επόμενο γύρο πλειστηριασμού. Στον πρώτο γύρο του πλειστηριασμού οι συμμετέχοντες καλούνται καταρχάς να αποδεχθούν την Τιμή Εκκίνησης, η οποία καθορίστηκε στα €4.200.000 ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρχει τουλάχιστον μία (1) Έγκυρη Υποβολή Προσφοράς, τότε ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών ο οποίος έχει την ευθύνη διεξαγωγής του πλειοδοτικού διαγωνισμού, ακυρώνει το  διαγωνισμό και δεν χορηγεί την εξουσιοδότηση χρήσης των ραδιοσυχνοτήτων, στις ζώνες 800 MHz και 2600 MHz.

    Σημειώνεται επίσης ότι σε περίπτωση που οποιοσδήποτε συμμετέχων στον 1ο Γύρο της διαδικασίας, αποχωρήσει από τον πλειστηριασμό, ή δεν υποβάλει Έγκυρη Υποβολή Προσφοράς, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο αποσυρθεί, ή αναγκαστεί σε αποχώρηση, ή αποβληθεί από τον πλειστηριασμό, η εγγύηση συμμετοχής του κατάσχεται.

    Τέλος, με βάση τα όσα αναφέρονται στο Πακέτο Πλειοδότη που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 16 Νοέμβριου 2018 από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, εντος τριών εργάσιμων ημερών από τη λήξη του πλειστηριασμού, και τηρουμένων των σχετικών προνοιών, ο Διευθυντής ανακηρύσσει τον προσωρινό νικητή, και ενημερώνει σχετικά όλους τους συμμετέχοντες στον πλειστηριασμό,  αναρτώντας σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles