21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Στα άδυτα της οικογένειας του Elon Musk! Αυτή είναι η περιουσία των υπόλοιπων μελών

    Ο Elon Musk, ως γνωστόν, με περιουσία 250.5 δισ. δολάρια, αποτελεί τον πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη, αφού ο επιχειρηματίας πριν από μερικά χρόνια κατόρθωσε να εκτοπίσει από την πρώτη θέση τον Jeff Bezos της Amazon και να κατακτήσει την κορυφή. Τα επιτεύγματά του είναι αρκετά, καθώς χωρίς αμφιβολία αποτελεί έναν εκκεντρικό ταλαντούχο επιχειρηματία που ξεκίνησε από χαμηλά και σήμερα κλείνει συμβόλαια δισεκατομμυρίων με τη NASA.

    Ο Elon όμως δεν είναι το μόνο μέλος της οικογενείας του που διαθέτει αμύθητη περιουσία. Αρκετά καλά τα έχουν καταφέρει και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας, όπως αποκάλυψε πρόσφατα το CNBC. Ας δούμε, στη συνέχεια, την περιουσία που διαθέτουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Musk.

    Justine Musk – 3 εκατ. δολάρια

    Πρόκειται για την Καναδή πρώην σύζυγο του Elon Musk, η οποία σήμερα είναι καταξιωμένη συγγραφέας και φυσικά βρέθηκε αρκετά πλουσιότερη μετά το διαζύγιό τους. Ο Elon της έδωσε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και 80.000 δολάρια τον μήνα ως διατροφή.

    Lyndon Rive – 5 εκατ. δολάρια

    Ο δεύτερος ξάδερφος του Elon Mask είναι Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας και υπήρξε μέχρι το 2016 CEO της SolarCity, μιας εταιρείας που προσφέρει φωτοβολταϊκά πάνελ και υπηρεσίες συντήρησης. Η Tesla στη συνέχεια αγόρασε την εταιρεία για 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

    Maye Musk- 20 εκατ. δολάρια

    Η Maye, εκτός από μητέρα του Elon, είναι διάσημο μοντέλο εδώ και δεκαετίες. Έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών και αποτελεί καταξιωμένη διαιτολόγο.

     Tosca Musk – 169.4 εκατ. δολάρια

    Πρόκειται για την αδερφή του διάσημου κροίσου, η οποία έχει ιδρύσει  το Passionflix, έναν ιστότοπο που ειδικεύεται σε ρομαντικές κωμωδίες.

    Kimbal Musk – 500 εκατ. δολάρια

    Είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Elon και βασικός μέτοχος της Tesla.

    Διαβάστε επίσης:

    Εργαλεία για γονείς εφήβων λανσάρει το Instagram (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles