23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Στα χνάρια του Netflix το Disney Plus – Ξεκίνησε το “κυνήγι” του διαμοιρασμού κωδικών

    Το Disney+ άρχισε να επιβάλλει αυστηρότερους κανόνες για το διαμοιρασμό των κωδικών πρόσβασης στον Καναδά το προηγούμενο έτος. Τώρα επεκτείνει τον περιορισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και αναμένεται κι άλλες χώρες σταδιακά να ακολουθήσουν.

    Σύμφωνα με το The Verge, η υπηρεσία streaming έχει αποστείλει emails στους συνδρομητές Στις ΗΠΑ, ενημερώνοντάς τους για μια αλλαγή στους όρους χρήσης της. Οι χρήστες πια δεν μπορούν να κοινοποιούν τους κωδικούς πρόσβασης έξω από το νοικοκυριό τους, με την εταιρεία να προτείνει νέες επιλογές συνδρομής στο μέλλον.

    Το Disney+ ενημερώνει τους συνδρομητές ότι μπορεί να αναλύσει τη χρήση τους για να “καθορίσει τη συμμόρφωσή τους”, αν και δεν διευκρίνισε πώς ακριβώς λειτουργούν οι μέθοδοι της εταιρείας.

    “Προσθέτουμε περιορισμούς στην κοινοποίηση του λογαριασμού σας έξω από το νοικοκυριό σας και εξηγούμε πώς ενδέχεται να αξιολογήσουμε τη συμμόρφωσή σας με αυτούς τους περιορισμούς,” αναφέρει το email. Στην Συμφωνία Χρήσης, η υπηρεσία περιγράφει το “νοικοκυριό” ως “τη συλλογή συσκευών που σχετίζονται με την κύρια προσωπική κατοικία των συνδρομητών και χρησιμοποιούνται από τα άτομα που διαμένουν σε εκείνη την κατοικία.” Ο κανόνας ισχύει ήδη για τους νέους συνδρομητές, αλλά οι παλαιοί έχουν περιθώριο μέχρι τις 14 Μαρτίου να συμμορφωθούν.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο επικό trailer για την πολυαναμενόμενη περιπέτεια Avatar: The Last Airbender

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles