12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στα “μαχαίρια” η Meta με το Pornhub

    Μια απόφαση που δεν άρεσε στα εκατομμύρια fans του Pornhub πήρε το Instagram, το οποίο μπλόκαρε πριν λίγο καιρό το λογαριασμό της δημοφιλούς πλατφόρμας ερωτικού περιεχομένου. Όλοι πίστευαν ότι πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο, όμως μάλλον αυτό δεν ισχύει από τη μεριά της Meta, η οποία μοιάζει αποφασισμένη.

    «Απενεργοποιήσαμε μόνιμα το λογαριασμό, αφού συστηματικά παραβίαζε τις πολιτικές μας», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

    Ο λογαριασμός του Pornhub στο Instagram, που μετρά πάνω από 10 χρόνια, είχε ένα βεβαρυμένο παρελθόν γεμάτο συστάσεις και προειδοποιήσεις. Οι υπεύθυνοι πίστευαν όμως ότι το «μπλόκο» θα κρατήσει μικρό χρονικό διάστημα, αφού αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στις πλατφόρμες της κατηγορίας.

     

    Δυστυχώς, το Instagram ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα μόνιμο μέτρο. Απαντώντας στο ban, το Pornhub δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μια επιστολή, στην οποία κατηγορεί το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    «Απαιτούμε από το Instagram αμέσως να άρει όλους τους περιορισμούς που συνδέονται με τη βιομηχανία», γράφει το Pornhub. “Αυτό σημαίνει να δώσει ξεκάθαρες εξηγήσεις για οποιονδήποτε μπλοκαρισμένο λογαριασμό, βάζοντας τέλος στις σκοτεινές πρακτικές. Πρέπει αμέσως να αποκαταστήσει κάθε λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένου του Pornhub, που ποτέ δεν έχει παραβιάσει του όρους και τις πολιτικές». Το γράμμα του Pornhub φέρει τις υπογραφές αρκετών επαγγελματιών και οργανισμών, που συνδέονται με τη βιομηχανία ερωτικού περιεχομένου ενηλίκων.

    Διαβάστε επίσης:

    Έφτασαν και επίσημα τα NFTs στο Instagram

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles