20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στα παρασκήνια της μεταγραφής της χρονιάς!

    Διανύουμε το καλοκαίρι, την παραδοσιακά αγαπημένη εποχή των αθλητικών εφημερίδων που με τα πρωτοσέλιδά τους στέλνουν στις μεγάλες ομάδες της χώρας μας κάθε λογής αστέρια –μην αρχίσουμε να τα απαριθμούμε τώρα… Η μεταγραφή της φετινής σεζόν πάντως έγινε ήδη και όχι, μη βιαστείτε να φέρετε στον νου σας τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Την «κίνηση» του καλοκαιριού έκανε η… WIND η οποία όπως όλοι πληροφορηθήκαμε χάρη στη σχετική διαφημιστική καμπάνια, έφερε τον… Πίου!

    Το «μαύρο πιστόλι» από την «Ουλιανάμπρα» (μην το γελάτε, πρόκειται για την πόλη Uli στην επαρχία Anambra της Νιγηρίας!) δεν ονομάζεται βεβαίως και στην πραγματικότητα Πίου αλλά Τζόελ και δεν είναι ποδοσφαιριστής (παρ’ ότι παίζει ποδόσφαιρο) –ούτε φυσικά καθαρίζει τζάμια σε φανάρι! Εργάζεται –νόμιμα εννοείται- ως βοηθός μακενίστα σε παραγωγές ταινιών, είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και πατέρας ενός παιδιού! Η φυσιογνωμία του βέβαια είναι τέτοια που από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο διαφημιστικό για το νέο 3G δίκτυο της WIND έγινε αμέσως αγαπητός στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

    Το αυτό αποδεικνύουν και τα νούμερα που έχει «πιάσει» ο Πίου: περισσότερες από 450.000 προβολές του σποτακίου στο YouTube (στο κανάλι της WIND και αλλού), πάνω από 2.500 «like» σε σελίδες ανά το Facebook και οι αριθμοί ανεβαίνουν. Απολαύστε τον Πίου ξανά: όσες φορές κι αν δείτε το κλιπάκι άλλωστε, δεν πρόκειται να το βαρεθείτε!

     

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles