22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στα “σκαριά” νέα σειρά και ντοκιμαντέρ για τον Οίκο Gucci

    Για ακόμα μια φορά, η ιστορία του διάσημου οίκου μόδας Gucci θα γίνει αντικείμενο τηλεοπτικού ενδιαφέροντος, λίγους μόλις μήνες μετά την κινηματογραφική μεταφορά του Ρίντλεϊ Σκοτ που είδαμε πρόσφατα στις αίθουσες. Όπως έγινε γνωστό, η Sky Studios ετοιμάζει τηλεοπτική δραματική σειρά και ντοκιμαντέρ που θα ξετυλίξει για ακόμα μια φορά την ιστορία πίσω από το διάσημο brand αλλά και την απροσδόκητη δολοφονία του κληρονόμου.

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η τηλεοπτική σειρά είναι στα πρώτα στάδια ανάπτυξης και η σειρά ντοκιμαντέρ στη διαδικασία της προ-παραγωγής. Στην ταινία «House of Gucci» παρουσιάστηκε μία ιστορία φιλοδοξίας και εκδίκησης που ολοκληρώθηκε με μια εν ψυχρώ δολοφονία. Οι δύο νέες σειρές αναμένεται να πουν την άλλη πλευρά της ιστορίας, εκείνη της οικογένειας, η οποία εστιάζει στις επιτυχίες της και τιμά την κληρονομιά του οίκου που δημιούργησε.

    Και τα δύο πρότζεκτ υποβλήθηκαν πριν από έναν χρόνο στην εταιρεία από τον Μάρκο Μπελάρντι του ομίλου Leone Film Group, ο οποίος έχει κάνει συμφωνία με διάφορα μέλη της οικογένειας Gucci, τον Αλεσάντρο Γκούτσι Τζ. και το Τζόρτζιο Γκούτσι, που θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς ντοκιμαντέρ.

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες “Έγκλημα στον Νείλο” και “Marry Me” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles