12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στα “σκαριά” το remake της θρυλικής ταινίας ο “Σωματοφύλακας”

    Μια από τις ρομαντικές ταινίες που άφησαν εποχή και στιγμάτισαν τη δεκαετία του 90’ είναι ο «Σωματοφύλακας». Η Γουίτνεϊ Χιούστον και Κέβιν Κόστνερ αποτέλεσαν ένα εκπληκτικό δίδυμο στην παραγωγή του 1992 που μας συγκίνησε.

    Όπως όλα δείχνουν, θα είμαστε σε θέση να απολαύσουμε ξανά την ταινία «The Bodyguard». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάθιου Λόπεζ έχει προσληφθεί για να γράψει το σενάριο μιας νέας εκδοχής της εμβληματικής ταινίας για τη Warner Bros.

    Η νέα ταινία θα είναι εμπνευσμένη από το ρομαντικό δράμα του 1992, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Γουίτνεϊ Χιούστον και Κέβιν Κόστνερ. Το αρχικό φιλμ είχε κέρδη πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών, με αρκετά πρωτότυπα τραγούδια της Χιούστον.

    Οι συντελεστές της νέας ταινίας

    Ο Λόρενς Κάσνταν της Kasdan Pictures και οι Νταν Λιν και Τζόναθαν Έιριχ από τη Rideback είναι οι παραγωγοί της νέας ταινίας. Ο Νικ Ρέινολντς της Rideback θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Ο Κάσνταν ήταν ο σεναριογράφος-παραγωγός της πρώτης ταινίας. Ο Λιν από το 2011 συνδέεται με το πρότζεκτ και υπήρξαν πολλές εικασίες για το ποιοι θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μεταξύ άλλων είχαν κυκλοφορήσει φήμες για τον Κρις Χέμσγουορθ και την Τέσα Τόμσον και τους Τσάνινγκ Τέιτουμ και Cardi B. Σε αυτό το στάδιο δεν έχει οριστεί καστ για το σενάριο του Μάθιου Λόπεζ.

    Διαβάστε επίσης:

    James Bond: Ποιος θα είναι ο επόμενος 007;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles