17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Στα “ύψη” η αμοιβή του Cumberbatch για το επερχόμενο Doctor Strange

    Η καριέρα του Benedict Cumberbatch έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια, το ίδιο και οι απολαβές του. Προσεχώς θα τον δούμε στο Spider-Man: No Way Home δίπλα στον Tom Holland, που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Doctor Strange in the Multiverse of Madness προσεχώς.

    Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Βρετανός ηθοποιός θα λάβει 7.5 εκατ. δολάρια συν τα μπόνους του box office από τη συμμετοχή του στην ταινία Doctor Strange 2. Μαζί του θα δούμε τους Elizabeth Olsen, Benedict WongRachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

    Πρόκειται για μια σημαντική αύξηση αν λάβει κανείς υπόψη ότι για τα Doctor Strange, Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame η αμοιβή του ήταν περίπου 6 εκατ. δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Λιούις Χάμιλτον και Μπραντ Πιτ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε επερχόμενη ταινία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles