16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σταματά η παραγωγή του νέου Game of Thrones spinoff – Τι θα γίνει με το House of the Dragon

    Τις τελευταίες μέρες ενημερωθήκαμε ότι η απεργία των σεναριογράφων, που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ αυτή την περίοδο, θα επηρεάσει τις σειρές Cobra Kai και Stranger Things. Τώρα, ο George R.R. Martin επιβεβαίωσε ότι κατέβασαν τα… μολύβια και οι συγγραφείς του προσφάτως ανακοινωθέντος prequel του Game of Thrones που φέρει τον τίτλο «A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight». Ο Martin ανέφερε σε σχετική ανάρτηση:

    “Η απεργία ξεκίνησε. Κανένας δεν το ήθελε αυτό, τουλάχιστον κανένας σεναριογράφος με λίγη λογική πάνω του, αλλά οι παραγωγοί και τα στούντιο και τα δίκτυα και οι streaming υπηρεσίες μας άφησαν χωρίς άλλη επιλογή. Υπάρχουν διαδηλώσεις μπροστά από κάθε συγκρότημα στούντιο και ηχητική σκηνή στο Λος Άντζελες, και σε πολλές άλλες πόλεις επίσης. Συνηθίστε τους. Πιστεύω ότι θα είναι εκεί για πολύ καιρό».

    Δεν βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, οπότε δεν μπορώ να συμμετέχω στην απεργία, όπως έκανα το 1988, αλλά θέλω να δηλώσω επίσημα την πλήρη, απόλυτη και απερίφραστη υποστήριξή μου».

    Σχετικά με τη 2η σεζόν του House of the Dragon έγραψε:

    «Το Dragon ξεκίνησε τα γυρίσματα στις 11 Απριλίου και θα συνεχίσει στο Λονδίνο και την Ουαλία», έγραψε. «Τα σενάρια για τα οκτώ επεισόδια s2 είχαν ολοκληρωθεί πριν από μήνες, πολύ πριν ξεκινήσει η απεργία. Κάθε επεισόδιο έχει περάσει από τέσσερα ή πέντε προσχέδια και πολλούς γύρους αναθεωρήσεων, για να αντιμετωπίσει τις σημειώσεις του HBO, τις σημειώσεις μου, τις ανησυχίες για τον προϋπολογισμό κ.λπ. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω αναθεωρήσεις. Οι συγγραφείς έχουν κάνει τη δουλειά τους. Τα υπόλοιπα είναι στα χέρια των σκηνοθετών, του καστ και του συνεργείου… Και φυσικά οι δράκοι».

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles