22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Σταματάει η υποστήριξη των εκδόσεων 8, 9 και 10 του Internet Explorer από τη Microsoft

    Την επόμενη εβδομάδα -και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου η Microsoft τερματίζει την υποστήριξη για τις εκδόσεις 8, 9 και 10 του Internet Explorer, με την κυκλοφορία ενός τελικού patch που ενθαρρύνει τους χρήστες να κάνουν το upgrade σε έναν από τους πιο πρόσφατους browsers της εταιρείας (IE 11 ή… Microsoft Edge), περιλαμβάνοντας και κάποια τελευταία bug fixes.

    ie

    Το τέλος της υποστήριξης συνεπάγεται ότι οι παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer δε θα λαμβάνουν πλέον security updates ή τεχνική υποστήριξη. O Internet Explorer 11, ωστόσο, η τελευταία δηλαδή έκδοση του IE, θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας, διορθώσεις συμβατότητας και τεχνική υποστήριξη για Windows 7, 8.1 και 10.

    Για την Microsoft, σε κάθε περίπτωση, το μέλλον στους browser είναι η νέα πρότασή της, ο Edge, και σίγουρα θέλει να στρέψει τους χρήστες προς αυτόν. Είναι ωστόσο ένας browser στα πρώτα του βήματα (ας θυμηθούμε π.χ. ότι δεν είναι έτοιμα ακόμη τα extensions γι΄αυτόν) και σίγουρα χρειάζεται χρόνος για τη μετάβαση αλλά και την εμπιστοσύνη των χρηστών στη νέα επιλογή που τους προσφέρει η αμερικανική εταιρεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles