13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Σταματήστε να δημοσιεύετε το …ποστ που “αλλάζει τον αλγόριθμο του Facebook”

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μήνυμα δημοσιεύεται, χωρίς πολλή σκέψη, στα profiles χρηστών του Facebook, με την υπόσχεση ότι θα τους γλιτώσει από διάφορα δεινά: παλαιότερα από χρέωση, τώρα από έναν …αλγόριθμo που δε τους συμφέρει. Ας το διευκρινίσουμε όμως από την αρχή. ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ.

    hoax

    Για την ιστορία και για όσους την “πάτησαν”, ελπίζουμε λίγοι, το κείμενο του hoax έχει ως εξής:

    Κι εγώ αποφάσισα να παρακάμψω την αλλαγή του αλγόριθμου του Facebook, σημειώνοντας ότι δεν βλέπω τόσους πολλούς φίλους.

    Δείτε πώς να αποφύγετε να ακούτε τους ίδιους 25 φίλους του fb και κανέναν άλλο. Οι ενημερώσεις σας δείχνουν πρόσφατες μόνο δημοσιεύσεις από τους ίδιους λίγους ανθρώπους, περίπου 25, αρκετές φορές το ίδιο, επειδή το facebook έχει νέο αλγόριθμο. Το σύστημά τους επιλέγει άτομα που διαβάζουν τη δημοσίευσή σας. Ωστόσο, θα ήθελα να επιλέξω για τον εαυτό μου, γι ‘ αυτό σας ζητώ μια χάρη. Αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα αφήστε μου ένα γρήγορο σχόλιο, ένα “γεια”, ένα αυτοκόλλητο, ό,τι θέλετε, έτσι θα εμφανίζεται στις ενημερώσεις μου. Διαφορετικά το facebook επιλέγει τι να μου δείξει, και δεν χρειάζομαι το facebook για να διαλέξω τους φίλους μου. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αφορούν την επικοινωνία.

    Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό το κείμενο στον τοίχο σας ώστε να μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη αλληλεπίδραση με όλες τις επαφές σας και να παρακάμψετε το σύστημα.

    Σας ευχαριστώ για την πληροφορία όσων έχουν ήδη αντιγράψει και επικολλήσει τα παραπάνω.

    Πατήστε το δάχτυλο σε όλη τη δημοσίευση και εμφανίζεται ” αντιγραφή “. πατήστε ” αντιγραφή “, μετά πηγαίνετε στη σελίδα σας, ξεκινήστε μια νέα δημοσίευση και βάλτε το δάχτυλό σας σε όλο το λευκό πεδίο. Φαίνεται “επικόλληση”, κλικ και εδώ απλά αντιγραφή. Ευχαριστώ.

    Ακόμη κι αν “ψαρώσατε”, γενικά να έχετε υπόψη σας ότι σχεδόν ποτέ μηνύματα που σας ζητούν να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κάτι στο προφίλ σας δεν έχουν κάποιο πραγματικό νόημα. Αν το θυμάστε αυτό, ακόμη και οι λίγοι που την “πατήσατε” δε θα το ξανακάνετε ποτέ…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles