21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Υπερδιπλάσιος χρόνος αναμονής για το Nexus 5 με το Android M!

    Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που θα δούμε στο Android M ονομάζεται Doze και ενεργοποιείται όταν η συσκευή σας παραμένει ανενεργή για κάποιο χρονικό διάστημα. Με το Doze, το τηλέφωνό σας “πέφτει” πρακτικά σε “βαθύτερο ύπνο” απ’ ό,τι έως σήμερα και αυτό, φυσικά, έχει σημαντική επίδραση στο χρόνο αναμονής του, ο οποίος υπερδιπλασιάζεται!

    Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Android M είναι το App Standby, το οποίο ενεργοποιώντας το και εφόσον το τηλέφωνό σας δε βρίσκεται συνδεδεμένο με το φορτιστή του, κάνει τις εφαρμογές να εμφανίζονται ως ανενεργές και να μη συνδέονται στο δίκτυο, ενώ αναστέλλονται και συγχρονισμοί και άλλες εργασίες στη συσκευή σας. Μόλις συνδέσετε το τηλέφωνο, ωστόσο, οι αδρανείς εφαρμογές ανακτούν τη σύνδεση δικτύου, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές τους.

    Ως ένα πείραμα σχετικά με το πόσο οι νέες δυνατότητες Doze και App Standby βοηθούν στην αυτονομία μίας συσκευής, εγκαταστάθηκε σε ένα Nexus 5 το Android M Developer Preview και υπολογίστηκε η αυτονομία του σε σύγκριση με το αν έκανε τις ίδιες “εργασίες” με το Android 5.1.1.

    m-a

    Το αποτέλεσμα; Μετά από 8 ώρες αναμονής, το Nexus 5 με το Android 5.1.1 κατανάλωσε 4% της μπαταρίας, ενώ αυτό με το Android M μόλις 1.5%. Μετά από 48 ώρες, το Nexus 5 με το Android 5.1.1 είχε καταναλώσει 24% μπαταρία, ενώ το άλλο μόλις 9%. Το αποτέλεσμα ήταν 200 ώρες αναμονής για την πρώτη συσκευή και 533 ώρες για την άλλη. Εντυπωσιακή διαφορά πραγματικά…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles