16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Star Trek 3 έρχεται το 2016, στην 50ή επέτειο της θρυλικής σειράς!

    To κινηματογραφικό σύμπαν του Star Trek δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τους φίλους της επιστημονικής φαντασίας, καθώς το θρυλικό πλήρωμα του Enterprise κρατάει συντροφιά σε όλους τους λάτρεις του sci-fi από το 1966 μέχρι σήμερα.  Για αυτό λοιπόν η κυκλοφορία μίας νέας ταινίας Star Trek, αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα μεγάλο event για τους Trekkies (όπως χαρακτηριστικά ονομάζονται οι fans του Star Trek).

    Star Trek

    Το Star Trek 3, που αποτελεί τη συνέχεια του πετυχημένου “reboot” του 2009 και ως γνωστόν βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στο στάδιο της παραγωγής, σύμφωνα με την Paramount Pictures πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2016. Φυσικά η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Star Trek δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς συμπίπτει με τα 50 χρόνια του θρυλικού franchise. Η συνέχεια του Star Trek Into Darkness, αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο των εορτασμών των 50 χρόνων και όπως περιγράφουν οι πρώτες πληροφορίες πρόκειται να ενώσει το παλιό κόσμο του Star Trek με το νέο σύμπαν, στο οποίο έδωσε πνοή ο διακεκριμένος σκηνοθέτης JJ Abrams. Βέβαια το τρίτο Star Trek αναμένεται να φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Justin Lin, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνδέσει το όνομα του με τα Fast & the Furious, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι πλέον ο Abrams σκηνοθετεί το επόμενο Star Wars. Ελπίζουμε ότι και ο νέος σκηνοθέτης θα καταφέρει να κρατήσει τη σημαία της θρυλικής σειράς ψηλά.

    Πάντως, με την ατελείωτη τρέλα που κουβαλούν οι φανατικοί φίλοι του Star Trek είμαστε σίγουροι ότι έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση από… τώρα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles