21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το mobile game Star Wars: Uprising θα λειτουργεί ως γέφυρα στο Return of the Jedi και The Force Awakens!

    Το 2015 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “χρονιά Star Wars“, καθώς όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως να ταξιδέψει για μία ακόμη φορά στον γαλαξία που δημιούργησε ο George Lucas με την έβδομη ταινία Star Wars. Ως είθισται με μία νέα ταινία Star Wars στο προσκήνιο, ακολουθούν και πολλά games, για αυτό και οι φίλοι του mobile gaming σίγουρα αναμένεται να νιώσουν σε πολλές περιπτώσεις τη Δύναμη να ρέει στις φλέβες τους. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και το mobile game Star Wars: Uprising, το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε iOS και Android.

    2877634-trailer_starwarsuprising_20150604

    To Uprising αναπτύσσεται από την Kabam, η οποία στο παρελθόν μας έχει δώσει το Marvel: Contest of Champions και πολλά ακόμη games για φορητές συσκευές (The Hobbit, Fast & Furious και Godfather). Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Uprising θα λειτουργεί ως μία γέφυρα ανάμεσα στα γεγονότα του Return of the Jedi και του The Force Awakens, προσφέροντας μία σειρά από σεναριακά στοιχεία, τα οποία θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο του Episode VII. Όπως έγινε γνωστό, το Uprising θα αποτελεί ένα action-RPG, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να δημιουργούν τον δικό τους ήρωα και να ξεκινούν το ταξίδι τους στον γαλαξία του Star Wars.

    Star Wars Uprising

    Σύμφωνα με το σενάριο του, τα γεγονότα του παιχνιδιού θα διαδραματίζονται στον Anoat Sector, το σημείο του γαλαξία που βρίσκεται ο πλανήτης του Hoth και η Cloud City, αμέσως μετά την ανατίναξη του Death Star και το θάνατο του Emperor Palpatine. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 5 διαθέσιμες classes (Smuggler, Bounty Hunter, Rebel Guerilla, Diplomat και Gambler), ενώ παράλληλα θα υποστηρίζεται multiplayer co-op. To φθινόπωρο δεν αργεί και πολύ, για αυτό κάντε υπομονή, χαζεύοντας το announcement trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles