19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars: Battlefront και… η Δύναμη είναι σίγουρα μαζί του!

    Η εβδομάδα που μας πέρασε κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “εβδομάδα Star Wars“, καθώς με αφορμή το Star Wars Celebration event είχαμε την παρουσίαση του δεύτερου teaser του Star Wars Episode VII: The Force Awakens, το οποίο ως γνωστόν γονάτισε το Internet! Όμως και οι gamers fans του Star Wars είχαν την τιμητική τους, καθώς στο πλαίσιο του εν λόγω event παρουσιάστηκε το πρώτο επίσημο trailer του Star Wars Battlefront!

    Battlefront 2

    Το trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω τα έχει πραγματικά όλα… Μάχη στον Endor, AT-AT Walkers, Stormtroopers, hoverbikes, TΙΕ Fighters και φυσικά κλείνει με την μοναδική επική εμφάνιση του Darth Vader! Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένα στοιχεία τα γεγονότα του Star Wars Battlefront θα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια της αρχικής τριλογίας του Star Wars και οι gamers θα μπορούν  να λάβουν μέρος σε τρελές online μάχες με τη συμμετοχή έως και 40 παικτών. Oι Hoth, Tatooine και Sullust είναι οι επιβεβαιωμένοι πλανήτες, ενώ οι παίκτες εκτός από τον Darth Vader θα μπορούν να επιλέξουν και άλλους χαρακτήρες όπως ο Boba Fett, o C3-Po και ο R2-D2. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου μαζί με την κυκλοφορία της ταινίας Episode VII, θα κάνει την εμφάνιση του και το DLC Battle of Jakku, που εάν κρίνουμε και από το πρόσφατο teaser της νέας ταινίας θα επικεντρώνεται σε μία μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Imperials και στους Rebels που συνέβη σε έναν Tatooine-like κόσμο.

    Battlefront 3

    Το Star Wars Battlefront είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC και κάτι μας λέει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα από τα blockbuster της φετινής χρονιάς!

    https://youtu.be/ZwWLns7-xN8

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles