21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η κυκλοφορία του Star Wars: Episode VIII μετατίθεται για τις 15 Δεκεμβρίου του 2017!

    Το Star Wars: The Force Awakens ήδη αποτελεί ένα τεράστιο φαινόμενο της βιομηχανίας του κινηματογράφου, διαλύοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο αμερικανικό και στο παγκόσμιο box office. Μετά τo πετυχημένο Force Awakens, οι fans του Star Wars έχουν ήδη “μαρκάρει” τον Δεκέμβριο του 2016 για το spin-off Star Wars: Rogue One, το οποίο θα αποτελεί μία φρέσκια νότα στο σύμπαν του Star Wars, ενώ ο αμέσως επόμενος σταθμός είναι το Episode VIII, το οποίο θα συνεχίζει τις περιπέτειες των Rey, BB-8, Chewbacca, Finn, Kylo Ren και των υπολοίπων ηρώων που όλοι μας έχουμε αγαπήσει.

    Kylo ren Star Wars

    Οι fans σίγουρα περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία, όμως όπως έγινε γνωστό σήμερα μέσω μίας λιτής ανακοίνωσης από την Disney, το Episode VIII θα καθυστερήσει περίπου 7 μήνες, από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία του. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο κεφάλαιο στην εποποιία του Star Wars δεν θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου του 2017, αλλά στις 15 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους. Αν και στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται οι λόγοι που η Disney πήρε την παραπάνω απόφαση, ωστόσο είναι προφανές ότι οι παραγωγοί και οι συντελεστές χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κάνουν το επόμενο Star Wars ακόμη καλύτερο από το The Force Awakens, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της τεράστιας εμπορικής του επιτυχίας έχει προταθεί για πέντε oscars (σε μία σειρά από τεχνικές κατηγορίες). Το Episode VIII βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής και η σκηνοθεσία και το σενάριο φέρουν την υπογραφή του Rian Johnson, με τον J.J Abrams να συμμετέχει στη νέα ταινία από το πόστο του παραγωγού. Υπομονή… υπομονή όπως θα μας σύστηνε και ο Δάσκαλος Yoda…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles