19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Παγκόσμια συγκίνηση για τον fan του Star Wars που θέλει να δει το Force Awakens πριν αφήσει την τελευταία του πνοή (#ForceForDaniel)

    Το Star Wars είναι γνωστό ότι για τους φανατικούς φίλους του, αποτελεί κάτι παραπάνω από μία απλή σειρά κινηματογραφικών ταινιών, καθώς είναι αυτό που λέμε: «τρόπος ζωής»! Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο μετρούν αντίστροφα μέχρι την 18η Δεκεμβρίου όπου θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία. Ενδεικτικό της τεράστιας δίψας τους για το νέο Star Wars είναι ότι μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του pre-ordering των εισιτηρίων της ταινίας, κατέρρευσαν όλα τα κινηματογραφικά sites…

    ForceForDaniel 2

    Σε αυτή την κατηγορία των φανατικών φίλων του Star Wars ανήκει και ο Daniel Fleetwood, ο οποίος όμως ίσως να μην σταθεί τελικά και τόσο τυχερός, καθώς λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας (πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου) ενδεχομένως όταν θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το νέο Star Wars εκείνος να μην βρίσκεται εν ζωή. Η κατάσταση του Daniel είναι δυστυχώς μη αναστρέψιμη και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του και για αυτό η σύζυγος του Ashley ξεκίνησε μία καμπάνια στο GoFundMe όχι μόνο για να καλύψει τα υπέρογκα έξοδα νοσηλείας, αλλά και για να κοινοποιήσει την τελευταία επιθυμία του που δεν είναι άλλη από το να παρακολουθήσει το The Force Awakens πριν κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πολλοί κινηματογραφικοί αστέρες και celebrities συγκινήθηκαν στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης και έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξη τους και το hashtag: #ForceForDaniel κέντρισε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο.

    ForceForDaniel 3

    Μάλιστα, οι Mark Hamill, John Boyega και Peter Mayhew δήλωσαν ανοικτά την υποστήριξη τους στο αίτημα του Daniel και παρόλο που γνωρίζουμε ότι η Disney έχει πολύ αυστηρούς κανονισμούς και δεν θέλει να προβάλλει το παραμικρό για το νέο Star Wars, ελπίζουμε ότι για την περίπτωση του Daniel θα γίνει μία εξαίρεση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles