17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars: Jedi Survivor – Το πρώτο trailer είναι εδώ και μας… πήρε το μυαλό!

     Τα Game Awards λόγω της υψηλής θεαματικότητας τους είναι αναμφίβολα το καλύτερο event για να παρουσιαστούν όλα εκείνα τα games που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα χρονιά. To Jedi Survivor είναι ένα από τα games που οι gamers περιμένουν πως και πως τη νέα χρονιά και φυσικά δεν υπήρχε καλύτερη χρονικά στιγμή για το πρώτο επίσημο trailer του παιχνιδιού. Αποτελώντας το sequel του εξαιρετικά πετυχημένου Fallen Order, στο Jedi Survivor, ο Cal Kestis είναι ένας από τους τελευταίους Jedi που γλίτωσαν από το Order 66 επιστρέφει και πάλι σε μια περιπέτεια γεμάτη δράση, ένταση και ανατροπές.

    Σύμφωνα με τους υπευθύνους της ReSpawn το Jedi Survivor τοποθετείται χρονικά περίπου στην ίδια περίοδο χρονικά με τη σειρά Obi-Wan Kenobi και το βέβαιο είναι ότι Cal θα κληθεί να αντιμετωπίσει και πάλι τους Sith Inquisitors, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να τον εξολοθρεύσουν. Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στο πρώτο επίσημο trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο των Video Game Awards είναι εμφανές ότι οι δημιουργοί έχουν κάνει τεράστια δουλειά τόσο στα animations που τα σπάνε, όσο και στα visuals, με τον Cal Kestis να είναι πιο… «deadly» από ποτέ! Το Jedi Survivor είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει 17 Μαρτίου 2023 για Xbox Series X/S, PC και PlayStation 5 και δεν σας κρύβουμε ότι μας έχει «ψήσει» ήδη για τα καλά! Δείτε το trailer και… δυναμώστε την ένταση!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles