23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το Star Wars Special Edition laptop της HP που θα ξετρελάνει τους fans του Star Wars!

    Με περίπου 2 μήνες να απομένουν μέχρι την κυκλοφορία της νέας ταινίας Star Wars, The Force Awakens (στις 18 Δεκεμβρίου), ο κόσμος των νέων τεχνολογιών δεν γίνεται να μην συγκινηθεί από το νέο έπος στον θρυλικό sci-fi γαλαξία που επινόησε o George Lucas. Η HP έσπευσε να εκμεταλλευθεί το hype που έχει δημιουργηθεί για τη νέα ταινία, για αυτό και δημιούργησε το Star Wars Special Edition, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα ξετρελάνει τους fans και ειδικότερα εκείνους που τους αρέσει η… «σκοτεινή» πλευρά της Δύναμης!

    HP Star Wars laptop 1

    Το 15.6 ιντσών laptop είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά τόσο από τα διαστημικά σκάφη της Αυτοκρατορίας, όσο και από τους Άρχοντες των Sith (και ειδικότερα από τον απόλυτο άρχοντα του κακού Darth Vader). Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το «Sith» πληκτρολόγιο του που εκπέμπει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, θυμίζοντας έτσι το χαρακτηριστικό lightsaber του γνωστού Sith Lord. Οι εκπλήξεις για τους fans του Πολέμου των Άστρων δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς η ειδική αυτή έκδοση έρχεται με εγκατεστημένο το ειδικό software Command Center, το οποίο προσφέρει δεκάδες wallpapers, screen savers και art works από τον Πόλεμο των Άστρων, ενώ όλοι οι ήχοι του λειτουργικού προέρχονται από τις διάσημες ταινίες Star Wars.

    HP Star Wars laptop 2

    Όσον αφορά τα tech specs του, το συγκεκριμένο laptop ουσιαστικά πρόκειται για μία «μεταμφιεσμένη» έκδοση του HP Pavilion 15t. Οι users θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μία γκάμα Core i5 και Core i7 επεξεργαστών (από την οικογένεια των Skylake), ενώ μπορεί εφόσον το επιθυμεί ο κάθε user να φέρι 2TB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και 12GB μνήμης RAM. Η default λύση στα γραφικά είναι ένα HD 520 chipset της Intel, αλλά εφόσον το επιθυμούν οι users μπορούν να επιλέξουν την πιο ισχυρή Nvidia GeForce 940M.

    Star Wars Special Edition HP 3

    Η αρχική του τιμή του ανέρχεται στα 699$ και δε χωράει αμφιβολία ότι η συγκεκριμένη πρόταση θα κλέψει τις καρδιές των φανατικών φίλων του Star Wars!

    https://youtu.be/QnIKRpJHQ4M

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles