23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars: The Acolyte: Πότε θα δούμε τη νέα σειρά με τον Lee Jung-jae του Squid Game

    Το Disney+ αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα σειρά Star Wars: The Acolyte της Lucasfilm. Το επόμενο κεφάλαιο του Star Wars θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου στη γνωστή υπηρεσία streaming, όπως έγινε γνωστό από τον επίσημο λογαριασμό X του Star Wars, με την υπόσχεση για περισσότερα νέα σύντομα.

    Φέροντας την υπογραφή της Lesley Headland (Russian Doll), το Star Wars: The Acolyte είναι ένα μυστήριο-θρίλερ που θα μεταφέρει τους θεατές σε ένα γαλαξία γεμάτο σκοτεινά μυστικά και τρομερές δυνάμεις της σκοτεινής πλευράς τις τελευταίες μέρες της High Republic era.

    Μια πρώην Padawan ενώνει τις δυνάμεις της με τον Jedi Master της για να ερευνήσει μια σειρά εγκλημάτων, αλλά οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο σκοτεινές από ό,τι περίμεναν ποτέ. Το καστ περιλαμβάνει τους Amandla Stenberg (The Hate U Give), Lee Jung-jae (Squid Game), Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Dafne Keen (His Dark Materials), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll), Dean-Charles Chapman (1917) και Carrie-Anne Moss (The Matrix).

    Η Headland υπηρετεί επίσης ως εκτελεστική παραγωγός της σειράς μαζί με τη Kathleen Kennedy, τον Simon Emanuel, τον Jeff F. King και τον Jason Micallef. Ο Rayne Roberts και ο Damian Anderson είναι παραγωγοί. Η Headland θα σκηνοθετήσει επίσης τον πιλότο της σειράς.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles