22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο trailer του Star Wars: The Force Awakens κυκλοφόρησε και είναι… φανταστικό!

    Λιγότερο από δύο μήνες έχουν απομείνει μέχρι την πολυαναμενόμενη έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες της νέας ταινίας Star Wars και όπως μπορείτε να φανταστείτε το hype για τους fans έχει εκτιναχθεί στα ύψη! To τελευταίο trailer που μόλις κυκλοφόρησε προκάλεσε σεισμικές δονήσεις ενθουσιασμού στους fans, οι οποίοι πλέον δεν έχουν παρά να περιμένουν τη στιγμή που θα αρχίσουν οι προπαραγγελίες των εισιτηρίων για να σπεύσουν να κλείσουν τη θέση τους!

    Star Wars The Force Awakens

    Στο τελευταίο trailer του The Force Awakens παρακολουθούμε παλιούς και νέους πρωταγωνιστές σε στιγμές έντονης συγκινησιακής φόρτισης και δυναμισμού, αλλά και πολλές επικές μάχες με X-Wings και Tie Fighters, Stormtroopers και φυσικά lightsabers (όλα αυτά δηλαδή που έχουν αγαπήσει τόσα χρόνια οι fans). H σκοτεινή και μυστηριώδης ατμόσφαιρα, τα εξελιγμένα εφέ και το απίθανο soundtrack κυριαρχούν στο νέο trailer, με το οποίο θα πρέπει να «ζήσουμε» μέχρι τα Χριστούγεννα που το The Force Awakens θα κατακλύσει τις κινηματογραφικές αίθουσες (υπομονή μόνο 2 μήνες έμειναν…). Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια πατήστε το play και ταξιδέψτε σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακρινό…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles