24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κάθεστε; Αυτό είναι το teaser trailer του Star Wars: The Force Awakens

    Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την προβολή της έβδομης προσθήκης του πιο διάσημου κινηματογραφικού franchise, ξεκίνησε και επίσημα. Το Star Wars: The Force Awakens, το φιλμ που ανοίγει την επόμενη τριλογία αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στο teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε και το οποίο φυσικά θα ανοίξει έναν ατελείωτο κύκλο συζητήσεων για το τι θα δούμε τελικά στη μεγάλη οθόνη στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

    Star-Wars-The-Force-Awakens

    Ο J.J. Abrams σκηνοθετεί το φιλμ όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, με όλους να ευελπιστούν πως αυτός ο ικανότατος δημιουργός θα δώσει μία καινούργια λάμψη στο Star Wars. Όσο αφορά το καστ εδώ μπορεί να βρει κανείς όλο τον καλό τον κόσμο. John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, αλλά και τους Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew και Kenny Baker που επιστρέφουν στους παλιούς κλασικούς τους ρόλους.
    Το φιλμ λαμβάνει χώρα 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του Return of the Jedi, με τους αυθεντικούς χαρακτήρες του George Lucas, Luke Skywalker, Princess Leia και Han Solo, να διασταυρώνονται με καινούργιους, και μαζί να ξεκινούν για καινούργιες περιπέτειες.

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles