19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars: Visions… ένας μακρινός γαλαξίας σε anime αποχρώσεις (νέο φανταστικό trailer)!

    Ο George Lucas όταν σχεδίαζε το σύμπαν του Star Wars είναι γνωστό ότι είχε πολλές φορές ανατρέξει στην ιαπωνική κουλτούρα και σίγουρα πολλά στοιχεία του Πολέμου των Άστρων είναι εμπνευσμένα από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου (η μορφή του Darth Vader, η ενδυμασία της Padme Amidala κ.ά). Για αυτό και η δημιουργία ενός anime project που να αντλεί την θεματολογία από το σύμπαν των Jedi και των Sith σίγουρα ήταν απλώς θέμα χρόνου να συμβεί… Έτσι λοιπόν στις 22 Σεπτεμβρίου στο Disney Plus πρόκειται να κυκλοφορήσει το Star Wars Visions, μία σειρά από 9 επεισόδια τα οποία εξετάζουν το δημοφιλή κόσμο του George Lucas μέσω μίας… anime οπτικής.

    Στο τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από αυτά που μας επιφυλάσσει  το Visions, το οποία θα διαθέτει τόσο English όσο και Japanese dubbing. Το Visions δεν αποτελεί τη δουλειά ενός μόνο studio, καθώς σύμφωνα με τους υπευθύνους της LucasFilm, τα επεισόδια προέρχονται από 7 διαφορετικά studios, πράγμα που σημαίνει διαφορές στο ύφος και στο διαφορετικό στυλ του σχεδιασμού. Στο Visions θα δανείσουν τις φωνές τους αρκετοί διάσημοι ηθοποιοί όπως η Lucy Liu, Joseph Gordon-Levitt, Temuera Morrison, George Takei, Neil Patrick Harris κ.ά. Δείτε το νέο trailer που ακολουθεί (έχει πολλά… Lightsaber duels μέσα) και είναι βέβαιο ότι θα σας ανοίξει την όρεξη για τα καλά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles