24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Star Wars x Pull&Bear: Διαθέσιμη από σήμερα στα καταστήματα η νέα κολεξιόν για τους φαν του Πολέμου των Άστρων

    Στις 18 Δεκεμβρίου, φτάνει στις ελληνικές αίθουσες η ένατη πρεμιέρα του πιο φημισμένου κινηματογραφικού έπους όλων των εποχών. Η limited κολεξιόν Star Wars x Pull&Bear έρχεται με την ευκαιρία της πρεμιέρας του “Star Wars: Skywalker Η Άνοδος”, με το νεανικό brand να αποτίει φόρο τιμής στο γνωστό έπος.

    STAR WARS-05

    Η ανδρική γραμμή της συλλογής αποτελείται από φούτερ, μπλούζες και αξεσουάρ από το σύμπαν του Star Wars, με πρωταγωνιστές ήρωες όπως το αξιαγάπητο ρομπότ R2-D2, το C-3PO, ο τρομερός Darth Vader ή οι Stormtroopers ή οι μονάδες εφόδου της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Φυσικά, στα περισσότερα σχέδια πρωταγωνιστεί το εμβληματικό γνήσιο λογότυπο Star Wars!

    STAR WARS-06

    STAR WARS-04

    STAR WARS-09

    STAR WARS-01

    Η γυναικεία συλλογή διαθέτει μπλούζες και φούτερ με picture prints, με τους πλέον εμβληματικούς χαρακτήρες του έπους, όπως η Πριγκίπισσα Λέια και ο Βασιλιάς. Φυσικά, δε λείπει ο Chewbacca, ο Darth Vader ή τα droids, καθώς και το εμβληματικό λογότυπο του Star Wars σε διάφορα χρώματα.

    STAR WARS-03

    STAR WARS-07

    STAR WARS-08

    STAR WARS-02

    Η συλλογή Star Wars x Pull&Bear περιλαμβάνει και αξεσουάρ όπως μποξεράκια, καπέλα, κάλτσες, θήκες για iPhone, ένα ρολόι και ένα σακίδιο πλάτης.

    STAR WARS-00

    Θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Δεκεμβρίου στα καταστήματα της Pull&Bear και στο pullandbear.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles