18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η υπάλληλος σε ένα Starbucks, θυμάται το τηλεφώνημα του Steve Jobs στην παρουσίαση του πρώτου iPhone

    3006147-poster-1280-starbucks-still-receives-orders-4000-lattes

    5 iPhone πριν, ή 6 χρόνια συν μερικές ημέρες, την 9η Ιανουαρίου 2007, ο Steve Jobs βρισκόταν επί σκηνής και παρουσίαζε… το iPhone. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης αυτής, βγάζει τη συσκευή του, εντοπίζει στους Google Maps ένα κατάστημα Starbucks εκεί κοντά και παίρνει τηλέφωνο. Στην υπάλληλο που του απαντά, λέει “Ναι, γεια σας. Θα ήθελα να παραγγείλω 4000 καφέδες Latte, πακέτο παρακαλώ. Όχι, κάνω πλάκα. Λάθος αριθμός. Γεια σας!“. Καθώς τα έλεγε αυτά επί σκηνής ο Jobs, ένα πλήθος έσκαγε στα γέλια και χειροκροτούσε.

    3006147-inline-inline-1-starbucks-still-receives-orders-4000-lattesΣτην άλλη μεριά της γραμμής, όπως αποκαλύπτει το Fast Company, βρισκόταν ηYing Hang Hannah Zwang, μία γλυκύτατη barrista που δούλευε στο συγκεκριμένο κατάστημα για περισσότερα από 5 χρόνια. Πολύ καιρό μετά έμαθε πως ο χιουμορίστας που πήρε τηλέφωνο ήταν ο Steve Jobs. Το έμαθε από πελάτες του Starbucks που πήγαιναν εκεί εξαιτίας αυτού του τηλεφωνήματος. Πώς ένιωσε όταν πήρε αυτό το τηλεφώνημα; “Ειλικρινά, σοκαρίστηκα. Ποτέ δεν είχα ακούσει κάποιον να παραγγέλνει 4000 Latte πακέτο. Δεν είπα τίποτα γιατί είχα σοκαριστεί. Αλλά η πρώτη μου εντύπωση ήταν πως απλά, ο άνθρωπος που βρισκόταν στη γραμμή έκανε χιούμορ. Ακουγόταν πολύ κύριος“.

    Οι πελάτες ερχόταν στο μαγαζί που δούλευε η Hannah και της έλεγαν “Το ξέρεις ότι κάποιος από αυτό το κατάστημα μίλησε με τον Steve Jobs;” και η ίδια δηλώνει πολύ περήφανη που ήταν εκείνη.

    Δεν είναι παράξενο πάντως που μαθαίνουμε ότι ακόμα και σήμερα, είναι αρκετοί εκείνοι που παίρνουν τηλέφωνο στο συγκεκριμένο κατάστημα και παραγγέλνουν 4000 Latte. Apple fanboys, Jobs fanboys, ίσως θέλουν να αγγίξουν ένα κομμάτι της παρουσίας ενός εμβληματικού ανθρώπου. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο Starbucks, γνωρίζουν ότι πρόκειται για φάρσα.

    Δείτε το περίφημο τηλεφώνημα στο 5ο λεπτό από αυτό το βίντεο, με την παρουσίαση του Steve Jobs.

    Πηγή: Fast Company via Gizmodo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles