20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φαίνεται να υπάρχει ακόμη ελπίδα για να επιστρέψει το… Start button!

    Tώρα που ο Steven Sinofsky, ο επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης των Windows, αποχώρησε από την Microsoft, ο Steve Ballmer, μπορεί να ζητήσει από τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές της εταιρείας να προσαρμόσουν το γνωστό Start Menu, υπό την μορφή “πρόσθετου” ή υπό την μορφή αναβάθμισης, στα Windows 8.  O Steven Sinofsky άλλωστε ήταν πολέμιος του πλήκτρου και του μενού “Start”, όσο αφορά στην νέα έκδοση των Windows.

    Bεβαίως, μπορεί και όχι, αφού δεν γνωρίσουμε παρά ελάχιστες λεπτομέρειες για την στρατηγική και τα σχέδια της Microsoft, στον τομέα ανάπτυξης των Windows. Aπό την άλλη, μπορεί η Microsoft να παραδειγματιστεί από την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η εταιρεία Stardock, που επινόησαν το Start8, και έχει ήδη διαθέσει δεκάδες χιλιάδες δοκιμαστικές εκδόσεις της εφαρμογής, η οποία φέρνει στα Windows 8, το γνωστό Start Menu, που γνωρίζουμε από τα Windows 7.


    Eίχαμε κάποια επιτυχία, χάρη στο “word of mouth” πριν την κυκλοφορία των Windows 8, αλλά μετά την κυκλοφορία τους, η ζήτηση μας εξέπληξε. Aυτό μου λέει ότι όσοι πρωτοδοκίμασαν τα Windows 8, είχαν την αίσθηση ότι κάτι έλειπε, ένας παράγοντας άνεσης και οικειότητας για το πως θέλουν να χειρίζονται το PC τους, ενάντια στον τρόπο που η Microsoft αποφάσισε ότι έπρεπε να χειρίζονται τους υπολογιστές τους” δήλωσε ο Kris Kwilas, Vice President of Technology, της εταιρείας Stardock.

    Tα Windows 8 δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν και πολύ καλά στις πωλήσεις, τουλάχιστον όσο θα ήθελε η Microsoft και οι OEMs. Aν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ξέρουμε, φημολογείται ότι ένας από τους λόγους, είναι ότι ξενίζει η έλλειψη του Start Button.

    Πηγή: USAToday

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles