13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Stay Tuned! Δείτε πως θα παρακολουθήσετε το Samsung Galaxy Unpacked!

    Samsung Unpacked: Ο νέος κόσμος του οικοσυστήματος Samsung Galaxy ξεδιπλώνεται στις 10 Αυγούστου

    Για περισσότερο από μία δεκαετία, το Samsung Unpacked αποτελεί μια γιορτή για την τεχνολογία, την πρόοδο και την εξέλιξη, παρουσιάζοντας σε ολόκληρο τον πλανήτη τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες του οικοσυστήματος Samsung Galaxy. Λιγότερες από δύο ημέρες έμειναν για το επόμενο Samsung Unpacked, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10 Αυγούστου 2022 από την επίσημη σελίδα της Samsung και το κανάλι της Samsung στο YouTube στις 16:00, ώρα Ελλάδας.

    Από την πρώτη εμφάνισή του το 2009 μέχρι σήμερα, το Samsung Unpacked αποτελεί πολλά περισσότερα από μια απλή παρουσίαση νέων προϊόντων. Πρόκειται για μια παγκόσμια γιορτή τεχνολογίας, που απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τα προϊόντα του οικοσυστήματος Samsung Galaxy αλλά και μια σημαντική στιγμή επιβράβευσης για τους χιλιάδες ανθρώπους της εταιρείας που εργάστηκαν σκληρά για την δημιουργία των νέων συσκευών. Ολόκληρη η κοινότητα των χρηστών Samsung Galaxy θα βρίσκεται συντονισμένη στο επερχόμενο Samsung Unpacked για να ανακαλύψει την επόμενη γενιά καινοτομιών της Samsung, που φέρνουν το μέλλον της τεχνολογίας στο σήμερα και ωθούν τα όρια στη βιομηχανία κινητών συσκευών.

    Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί ζωντανά από τους επίσημους λογαριασμούς της Samsung σε Facebook, Twitter, Instagram, TikTok και στην επίσημη σελίδα της Samsung. Μέχρι τότε, η Samsung προσκαλεί να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer του Samsung Unpacked 2022 και να πραγματοποιήσετε προεγγραφή για να γνωρίσετε πρώτοι τις νέες Samsung Galaxy συσκευές και να λάβετε ειδική προσφορά με κάθε προπαραγγελία.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles