21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Steamboy. Νέα και πολλά υποσχόμενη φορητή κονσόλα με Steam OS!

    Η Valve μπορεί να μην έχει ακόμη κυκλοφορήσει τα πολυαναμένομενα Steam Machines, τα οποία όπως λέγεται θα αλλάξουν για πάντα το πρόσωπο του PC gaming, όμως αρκετοί ανεξάρτητοι κατασκευές έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούν τις δικές τους φιλόδοξες hardware προτάσεις, οι οποίες θα στηρίζονται στο Steam OS!

    steamboy-full

    Μία από αυτές είναι και το εξαιρετικά πρωτότυπο Steamboy, η πρώτη φορητή συσκευή Steam Machine. Η εν λόγω portable console έχει σχεδιαστεί για να δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να έχει πρόσβαση στο Steam από όπου και εάν βρίσκεται. Σύμφωνα με ένα σύντομο teaser video το οποίο προβλήθηκε λίγο πριν το τέλος της Ε3 2014, το Steamboy σε επίπεδο σχεδιασμού δείχνει να είναι κάτι μεταξύ PSP και Xbox 360 controller (με τα χαρακτηριστικά XABY buttons), ενώ παράλληλα διαθέτει τα χαρακτηριστικά διπλά touch pads του Steam Controller. Όσον αφορά το hardware, ένας υπεύθυνος του Steamboy ανέφερε ότι η φορητή συσκευή θα διαθέτει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, 4GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και μία οθόνη 16:9 που η διαγώνιος της θα ανέρχεται στις 5 ίντσες. Επίσης, το Steamboy θα συνδέεται με Wi-Fi και 3G και θα μπορεί να τρέξει την μεγάλη πλειονότητα των παιχνιδιών Steam.

    Το Steamboy είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2015 και σίγουρα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του, καθώς ενδέχεται ορισμένα από τα specs του ή ο σχεδιασμός του να αλλάξουν στην πορεία. Παρόλα αυτά, είναι μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια που θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η πορεία της σε βάθος χρόνου. Δείτε και το teaser trailer του για να πάρετε μία πρώτη γεύση

    http://youtu.be/UM63RuEhgHU

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles