15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Stephen Elop εκτός Microsoft…

    Ο Stephen Elop, το στέλεχος που συζητήθηκε όσο κανείς άλλος για το… ρόλο του στην εξαγορά του τμήματος συσκευών και υπηρεσιών της Nokia από τη Microsoft, είναι πλέον εκτός της δεύτερης, μετά την αναδιοργάνωση που ανακοινώθηκε από την εταιρεία.

    stephen elop

    Ο πρώην CEO της Nokia, που είχε αναλάβει το ρόλο του executive vice president στο τμήμα συσκευών και υπηρεσιών της Microsoft, αφήνει την αμερικανική εταιρεία, μετά από μία “σχεδιασμένη μεταβατική περίοδο”, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, μαζί με άλλα δύο στελέχη (Kirill Tatarinov και Eric Rudder), αλλά και ένα ακόμη τον Mark Penn που αποχωρεί για δικούς του λόγους.

    “Ο Stephen και εγώ συμφωνήσαμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει από τη Microsoft” σημειώνει στο σχετικό email προς τους εργαζομένους ο CEO της αμερικανικής εταιρείας Satya Nadella. “Λυπάμαι για την απώλεια ενός ηγέτη και ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει και ανυπομονώ να δω τον επόμενο προορισμό του”.

    SatyaNadellaandStephenElop_Web
    Satya Nadella και Stephen Elop.

    Ο Terry Myerson θα ηγείται στο εξής του νέου Windows & Devices Group, με την αμερικανική εταιρεία να σημειώνει ότι θα “εστιάσει σε μία πιο προσωπική εμπειρία computing που θα τροφοδοτείται από το οικοσύστημα των Windows”.

    Η λογική ενοποίησης που θέλει να ακολουθήσει η Microsoft με αφορμή τα Windows 10 αρχίζει να παίρνει “σάρκα και οστά” και με διοικητικές αλλαγές.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles