14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Παραίτηση Steve Ballmer και από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft

    Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ανακοίνωσε ο Steve Ballmer, με δημόσια επιστολή του προς τον νέο CEO της, Satya Nadella.

    steve-ballmer

    Η παραίτηση του πρώην CEO της αμερικανικής εταιρείας έχει άμεση ισχύ, ενώ, όπως σημειώνει ο ίδιος, ήρθε λόγω φόρτου εργασίας που έχει πλέον ως ιδιοκτήτης των Los Angeles Clippers.

    Οι φήμες για την παραίτηση του Ballmer από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft, που σηματοδοτούν και το τέλος της ενασχόλησης του με την εταιρεία στην οποία εργαζόταν τα τελευταία 34 χρόνια, έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, όταν ακόμη η Microsoft βρισκόταν σε αναζήτηση νέου CEO.

    “Στους έξι μήνες από την αποχώρησή μου [από τη θέση του CEO] έχω γίνει πολυάσχολος” εξηγεί τώρα ο ίδιος στην επιστολή, καθώς, πέρα από την ενασχόλησή του με την ομάδα μπάσκετ των Los Angeles Clippers στο NBA, ασχολείται και με τη διδασκαλία. Παράλληλα, ο Ballmer εκφράζει την εμπιστοσύνη του στη στρατηγική του Nadella (“mobile-first, cloud-first” όπως τη χαρακτηρίζει) αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεται την ηγεσία της Microsoft.

    steve ballmer clippers

    Τέλος εποχής για τον Ballmer λοιπόν, που ήδη φαίνεται πως έχει πάρει στα σοβαρά το ρόλο του στους Los Angeles Clippers. Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, παρουσίασε τον εαυτό του στους fans της ομάδας με το γνώριμο “φασαριόζικο” εαυτό του να τον ακολουθεί, όπως μπορείτε να δείτε και στο ακόλουθο video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles