19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Steve Ballmer μας «πειράζει» με το Surface tablet του

    Ένας λόγος να μισήσεις τον άνθρωπο Steve Ballmer, CEO της Microsoft είναι να είσαι στην παρουσίαση του startup RocketSpace, στο San Francisco των ΗΠΑ, να ανεβαίνει στη σκηνή και να σου δείχνει το Surface που χρησιμοποιεί, με το φούξια Touch Cover.

    Κι εκεί που πίστευαν οι δημοσιογράφοι του Wired, ότι μετά το τέλος της παρουσίασης των Windows 8 συσκευών που έκανε ο Ballmer, θα μπορούσαν να κάνουν hands-on, διαψεύστηκαν. Το Surface παρέμεινε στην τσάντα του CEO της Microsoft.

    Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όμως, ο ιδρυτής του RocketSpace, Duncan Logan ρώτησε για το tablet που θα λανσαριστεί τα μεσάνυχτα της 26ης Οκτωβρίου, όπως και το λειτουργικό Windows 8: «Δεν θα σας ρωτήσω την τιμή, αλλά πόσα Surface θα μπορώ να αγοράσω με 1500 δολάρια;» Για να απαντήσει ο Ballmer… «κάμποσα»…

    Ενώ πρόκειται για μία συσκευή που θα κυκλοφορήσει τόσο άμεσα, κανείς από τον δημοσιογραφικό κόσμο δεν έχει καταφέρει να κάνει ένα hands-on ή τουλάχιστον να έχει κάτι περισσότερο από την επίσημη παρουσίαση που είχε κάνει η εταιρεία. Αντίστοιχα, στη συζήτηση που είχε ο Ballmer για το θέμα, ανέφερε ότι θα δημοσιοποιηθούν οι τιμές λίγο πριν την κυκλοφορία του προϊόντος.

    Έτσι, το Surface εξελίσσεται σε ένα “my precious”… απ’ το οποίο θα παίρνουμε κλεφτές ματιές σαν και την παραπάνω, μέχρι και την κυκλοφορία του.

    Πηγή: Wired

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles