24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τι κάνει ο Steve Jobs στην καρότσα ενός φορτηγού στην Κίνα;

    Εκεί λοιπόν που σερφάρεις αμέριμνος στο διαδίκτυο, ξαφνικά έρχεται μπροστά στα μάτια σου αυτή η φωτογραφία και μένεις… κάγκελο.

    Η λήψη αυτής της φωτογραφίας, σύμφωνα με το Kotaku, πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, στην Κινεζική πόλη Xi’an και δείχνει μία μορφή σαν αυτή του Steve Jobs, με την γνωστή του πόζα, στην καρότσα ενός φορτηγού της κακιάς ώρας. Πραγματικός άνθρωπος, ή άλλο ένα κέρινο ομοίωμα;

    Τείνουμε να πιστέψουμε το δεύτερο. Για δύο λόγους. Ο πρώτος φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία από κέρινο ομοίωμα του Jobs, παρόμοιο αυτό που κατασκεύασε το μουσείο της Madame Tussaud, που κυκλοφορεί στην Κίνα. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον άνθρωπο, να στέκεται στην καρότσα ενός φορτηγού που προφανώς έχει πολύ κακές αναρτήσεις, και να ποζάρει.

    Τα σχόλια των ανθρώπων ανά τον κόσμο πάντως, που θέλουν τον Steve Jobs να έχει αναστηθεί για να βελτιώσει τους χάρτες της Apple, μόνο ως κακεντρεχή θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Για να κυνηγήσει μερικούς μηχανικούς μέχρι το τέλος του κόσμου, μας φαίνεται λίγο πιο λογικό.

    Πηγές: Kotaku, rocketnews24

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles