25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Steve Wozniak. “Δε με γοητεύει το iPhone 5C”

    Ο Steve Wozniak συγκεντρώνει το ενδιαφέρον κάθε φορά που σχολιάζει κάποια τεχνολογική εξέλιξη, ειδικότερα όταν αυτή αφορά την εταιρεία που δημιούργησε, μαζί με τον Steve Jobs.

    Έτσι και τώρα, στο περιθώριο συνέντευξης από το Wired UK, ενόψει της παρουσίας του on stage στο πλαίσιο του Apps World, μίλησε για τα νέα iPhone – και όχι μόνο βέβαια. Και όπως διαβάζουμε, η πρώτη του εντύπωση από το iPhone 5C μόνο καλή δεν είναι…

    wozniak

    “Δεν το έχω δει από κοντά, γιατί δεν είναι κάτι που με ελκύει” αναφέρει ο Woz και συνεχίζει προσπαθώντας εν μέρει να δικαιολογηθεί. “Ξέρετε κάτι όμως. Πολλά Apple προϊόντα όταν τα κρατήσετε στα χέρια σας μπορεί να σας δώσουν μία εντελώς διαφορετική αίσθηση. Έχω δει φωτογραφίες στο Διαδίκτυο μόνο. Έτσι, δεν είμαι καλός κριτής, ωστόσο δε μου τράβηξε το ενδιαφέρον όπως πολλά άλλα προϊόντα της Apple”.

    “Συνήθως με ενδιαφέρουν, ούτως ή άλλως, οι πιο high-end προτάσεις” σημειώνει ο Wozniak. “Αγαπάω την εμφάνιση του iPhone 4 και του 5. Απλά αγαπώ την εμφάνιση και την ομορφιά αυτού του προϊόντος. Έτσι, το 5S είναι πιο κοντά σε αυτά και κάτι τέτοιο σημαίνει ότι… Ω Θεέ μου, τώρα πρέπει να πάρω τρία νέα τηλέφωνα για να έχω τα τρία χρώματα του 5S”

    Ο Woz καταλήγει λέγοντας. “Έτσι, δε με τρελαίνει το iPhone 5C, αλλά ίσως υπάρχει μία τεράστια αγορά εκεί έξω γι’ αυτό και εγώ απλά δεν είμαι το κατάλληλο άτομο”.

    Ο συνιδρυτής της Apple μίλησε όμως και για την ανερχόμενη αγορά των smart watches. αλλά και τα Google Glasses.

    “Θέλω όλο το smartphone, όλο το Internet στον καρπό μου” σημείωσε σχετικά για τα “έξυπνα” ρολόγια. “Θέλω μία μεγαλύτερη οθόνη απ’ αυτή με την οποία ξεκινούν να διατίθενται αυτές οι συσκευές. Ξεκινούν με οθόνες στο μέγεθος του iPod nano, που είναι το μέγεθος ενός συνηθισμένου ρολογιού του παρελθόντος. Νομίζω ότι πρέπει να πάμε πιο πέρα από αυτό το ρολόι του παρελθόντος. Ελπίζω ένα μελλοντικό έξυπνο ρολόι να δουλεύει και μόνο του και να μη συνδέεται μόνο μέσω Bluetοoth με το smartphone στην τσέπη σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ήταν κακό αν γίνει με αυτό τον τρόπο”.

    Όσο για τα Google Glasses, αναφέρει σχετικά “Θα ήθελα ένα ζευγάρι. Δεν έχω ένα, επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο για να γίνω ένας beta tester”.

    Αν μη τι άλλο, παρά την αγάπη του για την Apple, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι, όταν μιλάει ο Woz, προσπαθεί να είναι αντικειμενικός, έστω κι αν δε χάνει ούτε στιγμή το ιδιαίτερο προσωπικό του στιλ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles