18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Steve Wozniak: Μπορεί το iPhone να έχει υψηλό κόστος, αλλά αξίζει τα λεφτά του

    Δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι το iPhone αποτελεί μία οικονομική αγορά. Σίγουρα, τα χρήματα είναι πολλά για την απόκτησή του και μάλιστα λέγεται ότι το επόμενο iPhone 8 θα κοστίζει περί τα 1.000 δολάρια.

    wozniak

    Τα αξίζει όμως; Πολλοί από τους πωρωμένους fans της αμερικανικής εταιρείας το πιστεύουν και με το παραπάνω, όμως φαίνεται ότι τουλάχιστον κάποιος ακόμη έχει την ίδια άποψη: πιστεύει ότι το iPhone πραγματικά αξίζει τα χρήματα που θα δαπανήσετε γι’ αυτό. Και δεν είναι άλλος από τον Steve Wozniak, συνιδρυτή της Apple.

    O Woz φαίνεται να έκανε διάφορες δηλώσεις, σχετικά με το iPhone, αλλά και άλλες συσκευές όπως Android smartphones και μοντέλα από την Κίνα.

    “Να τι είναι αυτό που λατρεύω στα τηλέφωνα από την Κίνα. Πραγματικά καλές, έξυπνες αποφάσεις, σχετικά το πώς θα μειωθεί το κόστος, αλλά θα διατηρηθεί αρκετή από την λειτουργικότητα.”

    Σημείωσε ακόμη ότι αγοράζει συχνά Android συσκευές από διάφορους κατασκευαστές, απλά για να ανακαλύψει και να πειραματιστεί με την τεχνολογία τους. Παραδέχθηκε ότι δεν έχει αγοράσει ποτέ κινέζικο τηλέφωνο, αν και έχει πάρει κάποια σαν δώρα. Ωστόσο, πιστεύει στα υψηλότερα standards των προϊόντων της Apple που δικαιολογούν την τιμή που ζητά η εταιρεία.

    “Στη ζωή δεν πιστεύω στην ποσότητα τόσο πολύ όσο στην ποιότητα. Έτσι, η Apple μπορεί να μην έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά ή να είναι το νο1, αλλά θα έχεις το καλύτερο προϊόν που μπορεί να κατασκευαστεί και η Apple εγγυάται γι’ αυτό. Τα προϊόντα της Apple είναι ασφαλή. Και η τιμολόγηση της Apple μπορεί να είναι υψηλή, αλλά είναι ένα ασφαλές στοίχημα για πολύ κόσμο και όταν αγαπάς την Apple θα πληρώσεις γι’ αυτό”

    Ο Wozniak πρόσθεσε ότι ενώ παίζει αρκετά με Android smartphones, δεν έχει βρει κάποιο που να κολλήσει. Είπε επίσης ότι ενώ ορισμένοι κατασκευαστές κάνουν οριακές βελτιώσεις με πράγματα όπως οι κάμερες στα τηλέφωνά τους, η Apple είναι εκείνη που κάνει τεράστια βήματα στον κλάδο. Ήταν η πρώτη που διέδωσε τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος για την εξακρίβωση της ταυτότητας του χρήστη, κάτι που τώρα μιμείται κάθε άλλη εταιρεία.

    Ανοικτός σε άλλες συσκευές αλλά πάντα με αγάπη με την Apple ο Woz.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles