19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Στην ουρά για το iPhone 4S στην Ελλάδα @iStorm και @Public

    11.11.11 iStorm oura gia iPhone 4S

    Πλατεία Κολωνακίου 08:59

    Η ώρα 9 το πρωί. Ο τόπος, Κολωνάκι. Έξω από το κατάστημα iStorm, αντικρίσαμε τους πρώτους που στήθηκαν στην ουρά για να πάρουν στα χέρια τους το iPhone 4S. To κατ’ εξοχήν hotspot για να προμηθευτεί κανένας την συσκευή, είχε έξω από την πόρτα του περίπου 20 άτομα που περίμεναν υπομονετικά να ανοίξουν οι πόρτες.

    Με το που έδωσε το ok ο υπεύθυνος του καταστήματος, μπήκαν μέσα και προμηθεύτηκαν την αγαπημένη τους συσκευή. Δηλώσεις δεν ήθελαν να κάνουν. Τα πράγματα στην Ελλάδα, δεν είναι όπως στην Αγγλία ή την Αμερική, μας είπαν τα παιδιά που βρισκόταν πρώτοι στη σειρά.

    Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος iStorm, Κώστα Παπαγιάννη, η ζήτηση σήμερα αναμένεται να εξαντλήσει το απόθεμα σε iPhone 4S. Ίσως γιατί μεγαλύτερη προσοχή έχει δοθεί στο καινούριο iStorm που ανοίγει τις πύλες του σήμερα στο River West. Η ανανέωση όμως θα είναι συνεχής τις επόμενες μέρες.

    Πλατεία Συντάγματος 09:11

    11.11.11 Public @Syntagma iPhone 4S release

    Περί τις 09:10 βρεθήκαμε στην πλατεία Συντάγματος, έξω από το κατάστημα Public. Εκεί δεν είδαμε ουρά. Έτσι αποφασίσαμε να μπούμε μέσα και να ρωτήσουμε αν σχηματίστηκε κάποια ουρά ή αν υπήρχε ενδιαφέρον για το iPhone 4S, σήμερα, πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Μας υποδέχτηκε ο Θέμης (θε-ός!) που βρίσκεται στην υποδοχή των πελατών. Θα τον ακούσετε πως το ενδιαφέρον ήταν αρκετό όλες τις τελευταίες μέρες και μάλιστα, τον ρώτησαν αν είναι διαθέσιμο, σήμερα το πρωί, πριν καν μπει στο κατάστημα. Ο Φίλιππος, μας ενημέρωσε πως η διαθεσιμότητα θα είναι ικανή να καλύψει οποιαδήποτε ζήτηση ενώ ο Γιάννης, υπεύθυνος για το πολύ ενημερωμένο τμήμα των smartphones στο κατάστημα, βεβαίωσε πως το κατάστημα θα μπορέσει να εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση που είδαν όλες τις προηγούμενες ημέρες.  iPhone 4S… Welcome to Greece

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles