15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στη Cytavision μέχρι το 2022 οι αγώνες της Premier League

    PremierLeague_2022 gr cytavision

    Τα αποκλειστικά δικαιώματα της τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του πρωταθλήματος FA Premier League στην Κύπρο, για τις περιόδους 2019/20, 2020/21 και 2021/22 εξασφάλισε η Cytavision. Το πακέτο περιλαμβάνει περισσότερους αγώνες από ποτέ, με πάνω από 230 παιχνίδια σε κάθε περίοδο.

    Δεδομένου ότι η Premier League θεωρείται το πιο ανταγωνιστικό και το πιο δημοφιλές αθλητικό πρωτάθλημα στον κόσμο, η εξέλιξη αυτή έχει ξεχωριστή σημασία για την  Cytavision, καθώς οι πολλοί λάτρεις του αγγλικού πρωταθλήματος στη Κύπρο, θα μπορούν να συνεχίσουν να το παρακολουθούν αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Cytavision, μέχρι το τέλος της περιόδου 2021/22.

    Μιλώντας για το θέμα αυτό ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Πρωταθλήματος, κ. Richard Scudamore, ανέφερε: «Η Cytavision παρέχει εξαιρετική κάλυψη των αγώνων της Premier League για τους οπαδούς των ομάδων μας στην Κύπρο. Χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε μαζί της για άλλες τρεις περιόδους.»

    Από την πλευρα του ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Μιχάλης Αχιλλέως, σημείωσε ότι, «Με την τριετή ανανέωση της συνεργασία μας με την Premier League, η Cytavision ενισχύει τη θέση της ως η 1η  επιλογή των φιλάθλων, φιλοξενώντας όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles