23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Στη φυλακή fan που έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο γνωστής streamer

    Το 2023, η streamer “JustFoxii” δημοσίευσε ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έδειχνε το αυτοκίνητό της να παραδίδεται στις φλόγες, ισχυριζόμενη ότι ένας από τους θεατές της στο Twitch είχε ταξιδέψει πάνω από 700 μίλια για να βάλει φωτιά στο όχημά της ενώ η ίδια βρισκόταν σε διακοπές. Η φωτιά επεκτάθηκε ακόμα και στα πλαϊνά μέρη του σπιτιού της, τη στιγμή που η μητέρα και τα ζώα της βρίσκονταν μέσα. Ευτυχώς, κανείς δεν έπαθε τίποτα. Το περιστατικό άφησε τη streamer “ψυχικά τραυματισμένη”. Υποστήριξε ότι η αστυνομία ενημερώθηκε για την κατάσταση και η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη. Τώρα, ένα χρόνο μετά, ο άντρας μπήκε στη φυλακή.

    Πριν από λίγες μέρες, η JustFoxii ενημέρωσε τους followers της για την εξέλιξη, αναφέροντας ότι ο εμπρηστής παραδέχτηκε την ένοχή του για την κατοχή ενός “μη καταγεγραμμένου εμπρηστικού μηχανήματος” τον Οκτώβριο του 2023 και καταδικάστηκε σε 46 μήνες φυλάκιση.

    Επίσης, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, υπογραμμίζεται ότι ο άντρας είχε πραγματοποιήσει κράτηση σε ένα AirBnB στην περιοχή της μια εβδομάδα πριν από τον εμπρησμό. Η streamer υποστήριξε ότι ο εμπρηστής βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο μπροστά από ένα άλλο σπίτι, όπου, όπως φαίνεται, “κρυβόταν” από την αστυνομία. Η Foxii είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει εύφλεκτο χημικό, υλικό, για να κάψει το αυτοκίνητό της, και ότι βρέθηκαν και άλλα πειστήρια του… εγκλήματος κοντά στο όχημά του.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles