21.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Στη βιογραφική ταινία του Michael Jackson ο Colman Domingo

    Ο υποψήφιος για Όσκαρ Colman Domingo (“Rustin”, “The Color Purple”) θα υποδυθεί τελικά τον Joe Jackson, τον αμφιλεγόμενο πατέρα του ποπ τραγουδιστή Michael Jackson και των αδελφών του, στη βιογραφική ταινία του Antoine Fuqua “Michael”. Ο John Logan (“Gladiator”, “The Aviator”) έγραψε το σενάριο και η επίσημη σύνοψη αναφέρει ότι η ταινία θα εξιστορήσει για πρώτη φορά την πραγματική ζωή και θα προχωρήσει σε μια βαθιά απεικόνιση του περίπλοκου ανθρώπου που έγινε ο βασιλιάς της ποπ. Θα εξερευνήσει όλες τις πτυχές της ζωής του Michael, συμπεριλαμβανομένων των πιο εμβληματικών ερμηνειών του που τον οδήγησαν να γίνει ο μεγαλύτερος σταρ όλων των εποχών”.

    Ο Domingo θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Jaafar Jackson, τον πραγματικό ανιψιό του Michael, ο οποίος θα υποδυθεί τον ίδιο τον τραγουδιστή στην ταινία. Σε επίσημη δήλωσή του, ο Domingo λέει:

    “Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος μιας ταινίας που εξερευνά τόσο την περίπλοκη ψυχή του θρυλικού Michael Jackson όσο και τον αντίκτυπό του στη μουσική και τον πολιτισμό ως παγκόσμιο είδωλο. Όχι μόνο είμαι τυχερός που έχω έναν πλούσιο, περίπλοκο και ελαττωματικό χαρακτήρα να υποδυθώ, στον Joe Jackson, αλλά έχω επίσης μια θέση στην πρώτη σειρά για την απίστευτη μεταμόρφωση του Jaafar”.

    Διαβάστε επίσης:

    Squid Game 2: Τα βίαια παιχνίδια από την Κορέα επιστρέφουν! Τώρα γνωρίζουμε το πότε

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles