23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Stikey. Το πανέξυπνο gadget Ελλήνων δημιουργών που θέλει να κατακτήσει το Kickstarter

    Σας έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές συσκευές που έχουμε γνωρίσει από καμπάνιες σε crowdfunding sites. Έξυπνες ιδέες, που ζητούν τη χρηματοδότηση του κοινού και πολλές φορές κάνουν θραύση… Αυτή τη φορά, έχουμε ένα νέο gadget που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Kickstarter και το οποίο έχουν εμπνευστεί Έλληνες δημιουργοί. Γνωρίστε, λοιπόν, το πανέξυπνο και πολυχρηστικό Stikey.

    stikey 01

    Πρόκειται για ένα gadget το οποίο έχουν εμπνευστεί οι Ηλίας Καλογερόπουλος και Μελέτης Μιχελακάκης, ιδρυτές της start-up DCubed, οι οποίοι στοχεύουν μέσω της crowdfunding πλατφόρμας να αντλήσουν τα απαραίτητα κεφάλαια για την παραγωγή του.

    stikey 03

    Το Stikey έχει σχεδιαστεί, αλλά και θα κατασκευαστεί στη Ελλάδα. Πρόκειται για ένα φορητό και πολυχρηστικό αξεσουάρ που προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες στους χρήστες των smartphones, ενώ μπορεί να μπει στα κλειδιά σας σαν ένα μπρελόκ.

    stikey 02

    Χρησιμοποιώντας τον μαγνητισμό, το Stikey λειτουργεί εξίσου καλά σαν φορητή βάση για το κινητό σε οριζόντια αλλά και όρθια θέση. Έχοντας το Stikey στα κλειδιά σας, μετατρέπεται το μπρελόκ σε μαγνητικό, ώστε να μπορεί να τοποθετείται σε μεταλλικές επιφάνειες.

    stikey 04

    Παράλληλα, ο σχεδιασμός του επιτρέπει την ασφαλή και γρήγορη τακτοποίηση των καλωδίων του φορτιστή ή των ακουστικών, ώστε να μην μπλέκονται και φθείρονται στη μεταφορά τους.

    Stikey05

    Η συσκευασία του Stikey έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε μέρος της να μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το προϊόν, προσφέροντάς επιπλέον λειτουργικότητα. Η βάση της συσκευασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μαγνητικό σημείο στήριξης (mounting point) του κινητού για οριζόντιες επιφάνειες. Έτσι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να είναι δημιουργικοί, επιλέγοντας αυτοί που θα το τοποθετήσουν.

    Stikey06

    Το Stikey είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο Κickstarter, σε τιμή που ξεκινάει από 14 ευρώ για τους 100 πρώτους υποστηρικτές του και συνεχίζει από 16 ευρώ. Στις τιμές αυτές συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα και η συσκευασία.

    Δείτε εδώ και στηρίξτε την καμπάνια των δημιουργών του στο Kickstarter

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles