BREAKING

Στην 8η θέση της λίστας των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον παγκοσμίως για το 2017 η DHL Express

worldsbest2017@2x-100

Στην όγδοη θέση της λίστας των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον παγκοσμίως για το 2017, κατατάσσεται η DHL σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο οργανισμός Great Place to Work και το περιοδικό FORTUNE. Η κατάταξη των 25 καλύτερων εργασιακών χώρων παγκοσμίως  γίνεται με βάση τους  τρόπους με τους οποίους οι εργοδότες επενδύουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, δίνουν κίνητρα, καλλιεργούν μια κουλτούρα συμμετοχής και παρέχουν ελκυστικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη έρευνα η οποία διερευνούσε την στάση των εργαζομένων απέναντι στην ηγεσία, την κουλτούρα της επιχείρησης και την εμπιστοσύνη συμμετείχαν περισσότεροι από 10 εκατομμύρια εργαζόμενοι από 6.600 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Η DHL ξεχώρισε για τρία συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: την αμεροληψία όσον αφορά στις προαγωγές και την ανέλιξη, τη συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού σε αποφάσεις που επηρεάζουν τη δουλειά και το περιβάλλον εργασίας του καθώς και την ενημέρωσή του σχετικά με σημαντικά ζητήματα και αλλαγές. Η DHL Express διαθέτει επίσης το βραβευμένο πρόγραμμα Certified International Specialists (CIS), το οποίο ενδυναμώνει τους ανθρώπους της μέσα από τη γνώση και την ανάπτυξη. Περισσότερα από 100.000 άτομα έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα CIS μέχρι σήμερα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της DHL Express επενδύουν σε τακτική βάση προσωπικό χρόνο στις εκπαιδευτικές συνεδρίες που αφορούν όλους τους εργαζόμενους, όλων των θέσεων, σε όλες τις χώρες.

«Η αναγνώριση ως μια από τις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον αποτελεί μια τεράστια πηγή υπερηφάνειας για όλους εμάς στην DHL Express. Αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης μας και της προσπάθειάς που καταβάλλουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί το ανθρώπινο δυναμικό στην πιο διεθνή εταιρία του κόσμου», δήλωσε ο Ken Allen, CEO της DHL Express. «Ο οργανισμός Great Place to Work είναι ένας από τους πιο αυστηρούς οργανισμούς διαπίστευσης και η κατάταξη βασίζεται σε ανώνυμη έρευνα που πραγματοποιείται ανάμεσα σε χιλιάδες υπαλλήλους. Επομένως, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε ότι η επένδυση στους ανθρώπους μας αλλά και σε προγράμματα Ανθρώπινου Δυναμικού παγκόσμιας κλάσης αποφέρει καρπούς».

«Η DHL Express απασχολεί πάνω από 90.000 ειδικούς σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Συνεπώς, ο ρόλος που διαδραματίζει το Ανθρώπινο Δυναμικό μας είναι καθοριστικός για την προώθηση της κουλτούρας του νικητή, αλλά και για την εξασφάλιση ενός ενοποιημένου παγκόσμιου δικτύου» δήλωσε ο Regine Buettner, Executive Vice President, Global and Europe HR, DHL Express. «Χάρη σε καινοτόμα προγράμματα Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως είναι το Appreciation Weeks με το οποίο τα διοικητικά στελέχη επιβραβεύουν τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων, το Global Onboarding Journey με το οποίο καλωσορίζουμε και εντάσσουμε στην εταιρία τους νέους υπαλλήλους αλλά και τους φαντασμαγορικούς εορτασμούς για το βραβείο του «Υπαλλήλου της Χρονιάς», δίνουμε συνεχώς κίνητρα στην παγκόσμια ομάδα μας. Το να είμαστε ανάμεσα στους οκτώ καλύτερους εργασιακούς χώρους αποτελεί μια φανταστική αναγνώριση αυτής της προσπάθειας, η οποία με τη σειρά της μεταφράζεται σε εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών για τους πελάτες μας».

«Οι οργανισμοί που συμπεριλαμβάνονται στη φετινή λίστα με τους Καλύτερους Χώρους Εργασίας αντιπροσωπεύουν τους καλύτερους των καλυτέρων. Πρωτοπορούν και προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες του καθενός, με τρόπο που στηρίζει τις επιχειρήσεις, τους ανθρώπους και τον κόσμο ολόκληρο», δήλωσε ο Michael Bush, CEO του Great Place to Work.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment