18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στην COSMOTE TV έως το 2024 το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου! 380 live μεταδόσεις αγώνων κάθε σεζόν!

    Η Lega Serie A έρχεται από την ερχόμενη σεζόν στην COSMOTE TV. Όλη η δράση από το πρωτάθλημα των πρωταθλητών Ευρώπης, θα μεταδίδεται αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT έως τη σεζόν 2023-24.

    Η COSMOTE TV εξασφάλισε, για την ερχόμενη τριετία, τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης με τα περισσότερα ντέρμπι στον κόσμο και θα προσφέρει στους συνδρομητές της ζωντανά, τη δράση από 380 αγώνες κάθε σεζόν. Σημαντικοί αγώνες της Lega Serie A θα είναι διαθέσιμοι και σε ποιότητα 4Κ μέσα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K της Νέας COSMOTE TV.

    Στο ιταλικό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου, φιλοξενούνται «βαριές φανέλες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η πολυνίκης της διοργάνωσης Γιουβέντους, η πρωταθλήτρια για το 2021 Ίντερ, η σπουδαία Μίλαν, η Ρόμα, η Νάπολι, η εντυπωσιακή τα τελευταία χρόνια Αταλάντα και ιστορικές ομάδες, όπως η Λάτσιο, η Φιορεντίνα, η Σαμπντόρια, η Τορίνο και η Τζένοα. Στο πρωτάθλημα πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα της μπάλας (Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς Ρομέλου Λουκάκου κ.λπ.), καθώς και Έλληνες διεθνείς (Κώστας Μανωλάς, Μπάμπης Λυκογιάννης, Γιώργος Κυριακόπουλος).

    Η Lega Serie A διεξάγεται με δέκα αγώνες ανά αγωνιστική και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα κλασικά ντέρμπι: Μίλαν-Ίντερ (Derby della Madonnina), Ίντερ-Γιουβέντους (Derby d’Italia), Ρόμα-Λάτσιο (Derby della Capitale) και Σαμπντόρια-Τζένοα (Derby della Lanterna)

    Με 16 αθλητικά κανάλια, η COSMOTE TV προσφέρει μακράν το πλουσιότερο αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. Τα 11 κανάλια COSMOTE SPORT προσφέρουν σχεδόν 8.000 ώρες live μεταδόσεων τον χρόνο και φιλοξενούν σπουδαίες διοργανώσεις, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, χάντμπολ, μηχανοκίνητα, UFC και επιλεγμένους αγώνες πυγμαχίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles