18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στην Ελλάδα επενδύει η Amazon – Συνάντηση Μητσοτάκη με στελέχη της εταιρείας

    «Άνοιγμα» και στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει η Amazon, καθώς στα πλάνα του κολοσσού περιλαμβάνεται η επέκταση σε 30 χώρες. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της εταιρείας:

    «Θα εγκαινιάσουμε περισσότερες από 30 νέες Τοπικές Ζώνες AWS σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι νέες Τοπικές ζώνες AWS θα είναι διαθέσιμες από το 2022 σε περισσότερες από 21 χώρες, όπως η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Χιλή, η Κολομβία, η Τσεχία, η Δανία, η Φινλανδία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ινδία, η Κένυα, η Ολλανδία, η Νορβηγία, οι Φιλιππίνες, η Πολωνία, η Πορτογαλία και η Νότια Αφρική. Θα συνδεθούν με 16 Τοπικές Ζώνες σε όλες τις ΗΠΑ, βοηθώντας σας να εξυπηρετείτε τους τελικούς χρήστες σε όλο τον κόσμο με ακόμη μικρότερη χρονική καθυστέρηση».

    Συνάντηση Μητσοτάκη με τα στελέχη της εταιρείας

    Στο πλαίσιο αυτό, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε για σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της Amazon Web Services, με αντικείμενο τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στη χώρα μας, με τη συμμετοχή του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη, του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και των υπουργών Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη και ‘Ακη Σκέρτσου.

    Διαβάστε επίσης: Twitter: “Μπλόκο” στις φωτογραφίες που αναρτώνται χωρίς τη συγκατάθεση των εικονιζόμενων (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles