21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Στην Ελλάδα το Viber Pay για ευκολότερες ψηφιακές συναλλαγές

    Η γνωστή εφαρμογή Viber επεκτείνεται πλέον και στις ψηφιακές συναλλαγές, μέσω ενός digital wallet που είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Η νέα λειτουργία θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να στέλνουν εύκολα χρήματα ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι όπου θα αποθηκεύουν ευρώ. Αργότερα θα εξελιχθεί ώστε να περιλαμβάνει διάφορα νομίσματα, ενώ περισσότερες υπηρεσίες επίσης θα είναι διαθέσιμες σύντομα.

    Η προσθήκη χρημάτων στο ψηφιακό πορτοφόλι του Viber Pay θα είναι δυνατή μέσω όλων των καρτών Mastercard και Visa, αλλά και των τοπικών τραπεζών στη Γερμανία και την Ελλάδα. Για να προσφέρει αδειοδοτημένες υπηρεσίες πληρωμών στις πρώτες δύο αγορές, το Viber συνεργάστηκε με τη Rapyd, μια διεθνή εταιρεία Fintech-as-a-Service. Η Rapyd θα ενσωματώσει υπηρεσίες συναλλαγών υπό άδεια κατευθείαν μέσα στην εφαρμογή του Viber ώστε να ενισχύσει τις δυνατότητες πληρωμών της εφαρμογής. Με τον περιορισμό της διαθεσιμότητας ανά χώρα, οι χρήστες του Viber θα έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

    Διαβάστε επίσης:

    Δίπλωμα και ταυτότητα στο κινητό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Gov.gr Wallet (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles