17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στην «καρδιά» του νέου Google Pixel 5a 5G θα βρίσκεται το Snapdragon 765G SoC!

    Είναι γνωστό ότι το SoC αποτελεί την «καρδιά» κάθε mobile συσκευής, καθώς πρόκειται για το part που θα αναλάβει τα «δύσκολα», φέρνοντας εις πέρας όλους τους υπολογισμούς και τη διαχείριση των εφαρμογών. Για αυτό και σίγουρα αρκετοί θα είναι οι users, οι οποίοι θα ενδιαφερθούν στο άκουσμα της είδησης ότι το Google Pixel 5a 5G θα βασίζεται στο Snapdragon 765G SoC!

    Η πρόταση της Google είναι προγραμματισμένη να ανακοινωθεί και επίσημα στις 11 Ιουνίου και εκ πρώτης όψεως σε επίπεδο design θα θυμίζει αρκετά τo Pixel 4a. Τώρα, σύμφωνα με ορισμένους παρατηρητικούς developers, οι οποίοι κατάφεραν να εξερευνήσουν καλύτερα τον κώδικα του Android 12 Developer Preview 3, ανακάλυψαν ότι το 5a 5G θα έχει στην καρδιά του το Snapdragon 765G, όπως συμβαίνει με τα Pixel 4a 5G και το Pixel 5. Το ζήτημα είναι βέβαια ότι το εν λόγω chipset έχει αρχίσει λίγο και δείχνει τα χρονάκια του, από τη στιγμή που το νεότερο και ισχυρότερο Snapdragon 780G SoC φιλοξενείται στο «budget-friendy» Xiaomi Mi 11 Lite 5G.

    Πλέον, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι το chipset που θα επιλέξει η Google, ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι εάν τελικά η Google θα προχωρήσει στο λανσάρισμα δύο μοντέλων στην αγορά (5a και 5a 5G), καθώς στην περίπτωση των 4a και 4a 5G είχαμε να κάνουμε με δύο διαφορετικές συσκευές. Περισσότερα όμως στις 11 Ιουνίου! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles